»
»
»
»
NATACIÓ ADAPTADA | José Antonio Marí aconsegueix el bronze europeo als 4×100 lliures

Notícies agredolces les que arriben des del Campionat d’Europa de paraswimming de Dublín, i és que el nadador valencià José Antonio Marí (a l’esquerra de la foto al costat de la seua companya de club Sarai Gascón) ha aconseguit una medalla de bronze en el 4×100 estil lliure encara que s’ha quedat a les portes d’aconseguir un bronze individual. Foto: CN Terrassa.

Medalla de bronze en relleus

La cara positiva per al valencià del Club de Natació Terrassa va arribar en els relleus lliures, on Espanya es va penjar la medalla de bronze després d’una gran actuació del nostre representant, que nadava al costat de Íñigo Llopis, Ariel Schrenck i Sergio Martos i que van deixar una carrera trepidant.

Després de les tres primeres postes, ja es veia que tant Itàlia com Ucraïna anaven a ser dificilmente assolibles, per la qual cosa l’últim calaix del podi s’anava a decidir entre Espanya i Gran Bretanya, i l’alegria es va desbordar en l’equip nacional quan després d’un temps de 4’00″75, el marcador de la piscina alemanya va col·locar a Espanya com a tercera classificada, aconseguint així l’anhelat metall.

Quart classificat en els 100 metres lliures S9

Després d’unes grans sèries, en les quals fins i tot el valencià va aconseguir imposar-se, era el torn de disputar la gran final dels 100 metres lliures en categoria S9, en la qual José Antonio Marí nadava després d’aconseguir el quart millor temps dels participants, la qual cosa li feia ser un dels candidats a pujar-se al podi final de la prova.

Després d’una ràpida carrera, el del CN Terrassa va baixar quasi 1 segon la seua marca de les semifinals i amb un 57” 12 es va quedar a tan sol 43 centèsimes del tercer lloc que li haguera donat la seua segona medalla en aquests campionats d’Europa de natació adaptada.