Inicio / Natació // + Noticies / NATACIÓ | Alberto Esquitino i Rebeca Santos vencedors en la Travessia Tabarca-Santa Pola

NATACIÓ | Alberto Esquitino i Rebeca Santos vencedors en la Travessia Tabarca-Santa Pola

Els nadadors Alberto Esquitino i Rebeca Santos s’han proclamat campions absoluts de la 23 edició de la Travessia nadant Tabarca-Santa Pola, una de les proves de natació amb més tradició a la Comunitat Valenciana i que ha comptat amb més de 1600 nadadors. Tots ells s’han donat cita en la localitat alacantina de Santa Pola -lloc en el qual començava la prova i han completat el circuit de 5.900 metres en línia recta des de l’eixida a la meta.

La Travessia a Tabarca-Santa Pola, organitzada pel Club Natació Alone, ha sigut de nou un èxit en una altra edició que ha tornat a revalidar que es tracta d’una de les proves amb major repercussió en la natació a mar obert nacional. De fet, la prova està considerada com una de les 100 millors travessies nadant del món i una de les quals més nadadors atrau a Espanya.

La prova està considerada com una de les 100 millors travessies del món

Alberto Esquitino, del Club Natació Churrian ha sigut el vencedor absolut masculí amb un temps de 1:13:49, seguit de Daniel Ponce i d’Haigor Aranguren, mentre que Rebeca Santos, del Club Natació Master Torrijos, ha sigut la primera a aconseguir arribar la platja de Varadero en l’illa de Tabarca amb un temps de 1:20:35, per davant de Soraya Pérez amb un ampli avantatge de més de cinc minuts i d’Eliana Krist. En les categories Acer de Barco per a nadadors discapacitats, van destacar les victòries de Francisco Díaz, David José Pomares i Antonio Mouaci en les diferents modalitats.

La Travessia nadant Tabarca-Santa Pola ha tornat a créixer amb la seua 23 edició. En ella, l’aforament s’ha incrementat en 200 places i s’ha completat arribant a les 1603 disponibles. A més, han participat nadadors de fins a 15 països diferents i el nombre de dones ha sigut el millor des de la creació de la prova amb un total de 342 nadadores.

Foto: Travessia Tabarca-Santa Pola

Sobre Mario Monsalve

Mario Monsalve

Mira también....

NATACIÓ | Travesía a Nado Valencia celebra la seua XXVI edició

Després de la gran participació rebuda en 2017, se celebra un any més la Travesía …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *