Inicio / Natació // + Noticies / NATACIÓ | Brillant estrena d’Eva Vilar per guanyar-se un lloc en l’Europeu Junior

NATACIÓ | Brillant estrena d’Eva Vilar per guanyar-se un lloc en l’Europeu Junior

La nadadora del C.N. Castalia Castellón està d’enhorabona després del gran debut que va tenir en la Copa d’Europa LEN, ja que va realitzar una brillant actuació que li permet assegurar-se la seva presència en l’Europeu Junior d’Aigües Obertes que se celebrarà a Malta. Foto: FNCV.

A pesar que ja porta diverses convocatòries amb l’equip nacional d’Aigües Obertes, era la seva primera participació d’aquesta magnitud, competint en la Copa d’Europa LEN que es va celebrar la setmana passada en Gravelines (França), reunint també a nadadores olímpiques, mundials i europees de categoria absoluta. En el seu cas, Eva Vilar pertany a la categoria junior 2 i per aconseguir el seu bitllet havia de ser la primera classificada de les tres espanyoles de la seva categoria.

Va aguantar el ritme a nedadores absolutes durant gairebé tota la prova

Finalment, i aguantant el ritme de les nadadores absolutes mantenint-se en un grup d’una trentena de nadadores entre les quals no estaven els seus dos rivals més directes i arribant a estar en el grup capdavanter durant pràcticament tota la prova de 10 quilòmetres, va acabar en tercera posició quant a la seva categoria es refereix, únicament superada per l’or i el bronze Junior del passat Europeu, mentre que en la general va finalitzar en una meritòria 27ª posició.

D’aquesta manera, s’ha guanyat la seva presència en l’Europeu Junior que se celebrarà a Malta en poc més d’un mes, concretament entre el 13 i el 15 de juliol, però abans, Eva Vilar serà una de les representants valencianes que competiran en el Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes que se celebra a Sevilla, tot això mentre la jove nedadora de 18 anys compagina aquesta dedicació amb els seus estudis, doncs està immersa en la Selectivitat.

Nova alegria en el C.N. Castalia Castelló després de la de Paloma Canós

Per últim, cal remarcar que no és l’única nadadora de la Comunitat Valenciana que participarà en els Europeus Junior, ja que Paloma Canós, també del C.N. Castalia Castellón, ja es va classificar per al campionat continental de piscina.

Sobre Iñaki Gómez

Iñaki Gómez

Mira también....

NATACIÓ | Travesía a Nado Valencia celebra la seua XXVI edició

Després de la gran participació rebuda en 2017, se celebra un any més la Travesía …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *