Inicio / Natació // + Noticies / NATACIÓ | Els nadadors valencians infantils ja han fet la primera concentració per al campionat d’Espanya

NATACIÓ | Els nadadors valencians infantils ja han fet la primera concentració per al campionat d’Espanya

El passat dimarts dia 2 de gener va tenir lloc la primera concentració de nadadors valencians per a preparar el Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc a la ciutat asturiana d’Oviedo el proper mes de febrer. Foto: FNCV.

Els dies 17 i 18 de febrer de 2018 tindrà lloc la cita, una cita a la que els nadadors de la Comunitat Valenciana volen acudir amb la major de les preparacions, pel que un total de 20 nadadors, 10 xics i 10 xiques, van ser presents a aquest primer gran entrenament que va tenir lloc a la piscina de la Universitat Politècnica de València.

A la piscina es van poder viure un gran ambient i a una vintena dels millors nadadors i nadadores, amb moltes ganes de representar a la Comunitat Valenciana en aquest torneig per comunitats autònomes.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

NATACIÓ | La castellonenca Lidón Muñoz posa rumb a la Copa del Món de Eindhoven

La nedadora castellonenca Lidón Muñoz, integrant del CN Sant Andreu i del Projecte FER, està signant la millor temporada de la …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *