Nova zona de bany gratuïta en La Marina de València 

La Marina de València incorporarà aquest estiu a la seva oferta una zona de bany que se situarà al costat de l’antiga base del Alinghi i de l’escar.

La Marina de València habilitarà aquesta zona de bany d’entrada lliure i gratuïta

Una piscina urbana, “la més natural” amb ella es recupera un antic hàbit del qual gaudien els veïns de Poblats Marítims: banyar-se en el port vell, avui reconvertit en zona d’oci, esport i gastronomia aprofitant les infraestructures de la Copa de l’Amèrica.

La zona de bany és una de les accions de la campanya “Estiu a la Marina”, iniciativa que pretén que tots els valencians i valencianes gaudeixin d’aquest espai guanyat per a ús ciutadà al port aquest estiu

La marina aquest dimecres presentarà la nova zona de bany, s’oferirà a més en els mesos d’estiu cinema a l’aire lliure, una pista poliesportiva i una regata de vaixells bojos, entre altres activitats.

A més, La Marina de València ha rebut aquest any la bandera blava, convertint-se en el primer port esportiu de la província a aconseguir el distintiu de qualitat.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]