Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Raqueta // + Noticies / Pàdel // + Noticies / PÀDEL | El Circuit Nacional de Menors arrenca amb èxit amb el TyC1 de Castelló

PÀDEL | El Circuit Nacional de Menors arrenca amb èxit amb el TyC1 de Castelló

El Circuit Nacional de Menors de la Federació Espanyola de Pàdel es va emprendre el passat cap de setmana en les instal·lacions del OK Pàdel Castelló. Una primera prova que va ser un èxit absolut de participació en comptar amb 305 parelles, 27 més de les que va tenir en la passada edició i que rubriquen que el futur està assegurat. Fotografia: FPCV.

Categoria benjamí

En la final benjamí femenina, Vera Cebollero i Muñoz Esteban es van imposar per un doble 6-1 sense donar opcions a la dupla formada per Herrera Segura i Suñer Mas.

En la masculina vam poder presenciar una final d’allò més disputada i emocionant en la qual al final van sortir vencedors Unas Arranz Maestre i Dani Docampo. Un títol que van conquistar després de remuntar un partit que van emprendre perdent per 4-6, però que finalment es van portar en guanyar per 7-5 i 10-1 el segon i el tercer set.

Categoria aleví

Jimena Díaz De l’Església i Lucía Dionisio Laureano van consumar una victòria plàcida per 6-2 i 7-6 enfront de Ramos Ruiz i Salvador Moreno. La gran intensitat i el cometre molt pocs errors els va servir en safata el partit.

En aleví masculí va haver de disputar-se dues categories a causa de l’enorme quantitat de participants. En la Final A el triomf va ser per a González Rodríguez i Zamora Pérez, que van ser millors que Cortijo Sánchez i Rivas García anotant-se un 6-3 i 6-4.

En la Final B, Abad Laguens i González Gil es van imposar a Manera Pedrer i Calvo Pérez en un apassionant partit a tres sets en el qual va haver-hi oportunitats per a totes dues parelles sent el segon decisiu (3-6, 6-3, 6-3).

Categoria infantil

De la mateixa manera que va esdevenir en la categoria aleví masculina, la gran quantitat d’inscrits va obligar a dividir en dos grups la categoria infantil tant en xics com en xiques. En la Final A femenina es van proclamar guanyadores Fernández Sánchez i Arellano Navarro sobre Martí Barceló i Bayo Martínez en un xoc que van emprendre perdent per 3-6 però van remuntar (6-1 i 6-2).

En la Final B femenina Ana Cristina Sánchez Pérez i Lucía Vicente Mera es van portar el gat a l’aigua per 7-6 i 6-3 davant Fernández López i Toledo Jovani. En la Final A masculina el títol es va decidir per la via ràpida. Asier Martínez López i Enzo Jensen Sirvent van endossar un folgat 6-0 i 6-2 als seus contrincants Guerrero Perea i Martínez Soriano.

En la Final B masculina van tornar a formar dupla David Gala Sánchez i Juan Magán Sánchez, després d’haver format equip amb altres companys i el seu retorn a la pista com a parella no va poder ser millor. Van vèncer en la final per un contundent 6-1 i 6-2 a Fernández Sansano i Gutiérrez Arnau.

Categoria cadet

En aquesta categoria també va caldre celebrar-se finals A i finals B per la quantitat de joves que no van voler perdre’s l’inici del Circuit Nacional de Menors. En la Final A femenina les favorites no van defraudar i van guanyar la partida. Estem parlant de Lorena Rufo Ortiz i Sofia Saiz Vallejo, els qui van vèncer per 6-2 i 6-3 a Velasco Postiguillo i Rodríguez Rejón.

En la Final B femenina el títol es va decidir d’igual manera molt ràpid. Palma Osorio Lomeñas i Mónica Gómez no van donar opció a Nicola Rossi i Filet García guanyant-los per un doble 6-1. En la Final A masculina es van alçar campions de categoria Pablo García Rodrigo i José Román Martínez Sanchís després d’un 6-3 i un 7-5 a la dupla de Gala Sánchez i Marcelli Hueso.

En la Final B masculina la victòria va caure del bàndol dels Joses: José Jiménez Casas i José Aliaga Ruz. Van signar un 6-2 i un 6-4 davant Gasca Romero i De l’Amo Westermeyer.

Categoria júnior

El fermall d’or el va posar la categoria júnior per a tancar aquesta primera competició. En la categoria femenina es van complir els pronòstics vencent les favorites: Ariadna Cañellas Rodero i Núria Vivancos Vivancos. Es van imposar a López Blas i Rojas Moreno per un 6-1 i un 6-3.

Quant a la masculina van haver de celebrar-se dues finals. En la Final A masculina van vèncer per un doble 6-2 Navarro Pérez i Ortega Ripoll sobre Esbrí González i Mestre González. Es va produir la sorpresa en la Final B masculina. Els números 36 del ránking, Arturo Coello Mans i Enrique Goenaga García, van derrotar als números 16 i 17: Morales Domenech i Cebrián Groba. I a més ho van fer sense despentinar-se amb un 6-1 i un 6-3.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *