Inicio / Raqueta // + Noticies / Pàdel // + Noticies / PÀDEL | Els favorits no fallen en el Torneig Oro Family Sport Center de Beniparrell

PÀDEL | Els favorits no fallen en el Torneig Oro Family Sport Center de Beniparrell

El cap de setmana passat Beniparrell va acollir el Torneig Oro Family Sport Center, penúltim del circuit de 2018, en el qual es van portar la victòria en primera categoria els primers caps de sèrie, els qui no van donar opcions als seus rivals en les finals disputades.

Lorena Figueres i Tamara Icardo es van imposar en categoria femenina,Javi Rico i Christian Fuster en la masculina.

Quadre femení

Van irrompre per primera vegada en semifinals d’un torneig Oro les joves Raquel Almedros i Andrea Pérez Sellés, una dupla que va saber aprofitar a la perfecció el WO de la seva part del quadre aconseguint la penúltima ronda del torneig on es van trobar a la millor versió de Jessica Castelló i Anna Cortiles.

La parella WTP arribava d’aconseguir per primera vegada els vuitens de final del circuit mundial, sent est el seu millor resultat del que portem de temporada. Castelló i Cortiles van desplegar el seu joc brindant un autèntic recital per segellar la seua passada a la final després de apear de la competició a Almedros i Pérez.

Lorena Figueres i Tamara Icardo esperaven en una final que es van portar per redimir-se de la seua derrota en l’Or de Life Pádel Elx.

Encara que els primers compassos van ser un tu a tu entre ambdues parelles, Figueres i Icardo acabarien per trencar la igualtat i imposar el seu ritme. Un ritme altíssim amb el qual es van portar el primer set i el segon enfront d’unes cansades Castelló i Cortiles. D’aquesta manera, sumen un nou or al seu vast palmarès.

Quadre masculí

Matías Nicoletti i Salva Oria van quallar un grandíssim campionat colant-se a la final sense cedir ni un sol set. La dupla es va desfer en les semifinals del local Sergio Icardo i d’Álex Rierol per un resultat contundent: 6-4 i 6-2. Els primers caps de sèrie esperaven en la final.

Javi Rico i Christian Fuster, favorits per alçar-se amb l’or, van complir amb les travesses enderrocant a Nicoletti i Oria. Això sí, van haver de remuntar el partit per conquistar el títol (4-6, 6-1 i 6-2), la qual cosa va fer més interessant si cap la gran final.

El cap de setmana vinent es jugarà el Torneig 26*, que va ser ajornat en el seu moment, en el Club de Tennis Castelló.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *