Inicio / Polideportivo / Raqueta / Pádel / PÀDEL | Els germans valencians Rico no passen a vuitens del World Pàdel Tour València
Josete Rico y Víctor Ruíz World Pádel Tour Valencia 2019
Josete Rico y Víctor Ruíz antes del partido de 1/16 del World Pádel Tour de Valencia 2019.

PÀDEL | Els germans valencians Rico no passen a vuitens del World Pàdel Tour València

No podrem veure en la jornada de vuitens d’avui als germans Rico, que van caure en el cas de Javi contra Garrit i Di Nenno i en el de Josete a les mans de Tàpia i Gadea. En la resta d’enfrontaments es va complir el que es preveu, excepte en el cas de l’eliminació de Franco Stupazuk i Mati Díaz, que van caure contra tot pronòstic davant Jardim i Perino. Fotografies: World Pàdel Tour.

Javi Rico i Jorge “Coky” Nieto

Javi Rico i Jorge “Coky” Nieto apareixien en escena sobre les 16.30 en la pista central de la Fonteta de Sant Lluís. I ho feien enfrontant-se a Javi Garrido i Di Nenno. Van arrencar millor Garrit i Di Nenno, amb un 3-0 d’inici. Es van recuperar els “locals” posant-se fins i tot per davant 3-4 fent vibrar al públic de la Fonteta.

Va ser un set replet de breaks i enmig d’aquesta bogeria van acabar imposant-se Garrido-Di Nenno per 7-5 en el primer. El segon capítol va ser més igualat des de l’arrencada, però Rico-Nieto van aconseguir trencar el servei en el setè joc es van apuntar el segon set per 3-6.

Ens anàvem al definitiu set amb tot per decidir. Garrido i Di Nenno van començar portant-se el servei de Nieto-Rico i el van conservar més tard, arribant a posar-se 4-0 en el marcador. Van retallar distàncies Nieto i Rico però no van poder posar en perill la passada de Garrido-Di Nenno a vuitens, on s’enfrontaran a la parella argentina Miguel Lamperti-Juani Mieres.

El valencià Javi Rico i Jorge “Coky” Nieto sucumbeixen en 1/16 davant Garrido – Di Nenno.

Javi Rico y Jorge Coky Nieto World Pádel Tour Valencia 2019
Javi Rico y Jorge “Coky” Nieto antes del choque de 1/16 del World Pádel Tour de Valencia 2019.

Josete Rico i Víctor Ruíz

Tot seguit entrava a pista el germà de Javi, Josete Rico, amb la seua parella Víctor Ruíz. S’enfrontaven, en el duel que tancava la jornada en la pista central, a la dupla formada per Agustín Tapia, futura parella de Fernando Belasteguín, i Nacho Gadea.

Els segons van posar terra pel mig molt aviat en el lluminós, amb un 4-1 que deixava clar qui manava en la pista. Tapia i Gadea es van mostrar molt segurs i van tancar el set amb 6-2. L’arrencada del segon set va ser molt semblant al primer.

El 4-0 amb el qual es van col·locar deixava gairebé impossible la remuntada de Rico i Ruíz, als quals el públic va intentar empènyer en tot moment i així va ser, acabant el segon set amb un altre 6-2 que els portava a vuitens pràcticament sense oposició. Avui els esperen la parella número 1 del món formada per Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez en un interessantíssim duel.

l valencià Josete Rico i Víctor Ruíz van caure en 1/16 davant Tapia – Gadea.

Josete Rico y Víctor Ruíz World Pádel Tour Valencia 2019
Imagen del partido de 1/16 del World Pádel Tour de Valencia entre Rico-Ruíz y Tapia-Gadea (Xavi Barrachina).

Resta resultats

Christian Gutiérrez i Lluito Capra es van desfer de Jorge Rico i González Barahona en dos sets. Els argentins, parella número 7 del rànquing WPT, van controlar el partit de principi a fi. El resultat: 6-1 / 6-3. El dueto Gutiérrez-Capra està disposada a arribar lluny a València i van debutar de la millor manera possible.

Aday Santana i Maxi Gabriel es van imposar a Chico Gómes i Federico Quiles. El primer set va ser per als primers per 6-3. Es van sobreposar Gomes i Quiles guanyant en el tie-break la segona pispa i per tant portant el partit al tercer i definitiu capítol. Però no es van acovardir Santana-Gabriel i es van anotar el seu passi a vuitens guanyant el set per 6-4. Bon començament d’aquesta parella, que debutava amb aquesta combinació.

Adrián Allemandi i Silingo es mesuraven a Adrián Blanco i Martínez. No van donar opció els primers, guanyant les dos mangues per 6-4 i 6-3 i fent així el pas cap als vuitens de final.

La gran sorpresa de la jornada va ser l’eliminació de Stupazuk i Díaz a mans de Jardim – Perino.

En la resta d’enfrontaments matinals, destaquem sobretot l’eliminació tot just començar de la parella Franco Stupazuk – Mati Díaz a mans de Jardim-Perino, a més en dos sets, 6-3 / 7-6. Sens dubte, la gran sorpresa de la jornada.

Lijó-Cepero van vèncer a Martínez i Marcos per 7-6 / 3-6 / 6-2. Rafa Méndez i Diego Ramos van derrotar sense contemplacions per 6-2 / 6-3 a González i Marina. Ernesto Moreno i Gonzalo Rubio van fer el propi amb Martín Sánchez Piñeiro i Alejandro Ruíz. El resultat atapeïdíssim, amb un doble tie-break (7-6 / 7-6).

També en sessió matinal gaudim del xoc entre Juan Tello i Federico Chingotto, que es van imposar a Javier Pérez Morillas i Christian Germán, donant fe del seu paper de favorits en aquest xoc. El resultat: 6-3 / 6-4. Finalment, Javi Ruíz i Uri Botello, que venien de fer semifinals a Suïssa, van guanyar a Ramiro Moyano i Juan Cruz Belluati, que debutaven com a parella en aquest torneig. Amb dos breaks, Ruiz i Botello van tancar el primer set per 6-2 sense contemplacions. El segon episodi va estar molt més igualat, portant-lo al tie-break en el qual es van acabar imposant amb remuntada Ruíz i Botello.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *