Inicio / Raqueta // + Noticies / Pàdel // + Noticies / PÁDEL | Els líders del ránking no fallen en el Circuit Autonòmic

PÁDEL | Els líders del ránking no fallen en el Circuit Autonòmic

Castelló va albergar el Circuit Autonòmic 2018 on els protagonistes tant  en la categoria femenina com a masculina van ser les parelles que lideren el ránking autonòmic. Foto: Federació de Pádel Comunitat Valenciana.

A causa que es tractava d’un torneig 26* i només s’utilitzava un ránking únic, la ja més que consolidada parella formada Tamara Icardo i Lorena Figueres -absent en el circuit mundial- deixaven de ser cap de sèrie que va ser para Idoia Martín i Andrea Medina. L’enfrontament d’aquestes dues parelles ens va oferir una final que va ser bastant favorable per a Tamara i Lorena, les quals es van plantar en la final novament enfront de Jessica Castelló i Andrea Medina.

Ambdues parelles s’havien vist la final fa just una setmana en l’Or de Family Sport Center

En un xoc d’allò més emocionant, l’alacantina i la tarragonina van desplegar un joc intel·ligent que va emmanillar a les campiones. No obstant això, Lorena i Tamara van saber reaccionar davant el bon joc desplegat per les seves adversàries i, amb el break que posava el 5-4 en el segon set van aconseguir alçar el títol de campiones.

Pel costat masculí, Christian Fuster va aconseguir un fet inèdit en la seva trajectòria fins a aquest any. Ha jugat totes les finals dels tornejos 26*. En aquesta ocasió estava acompanyat pel jóven Edu Alonso, anava a perdre la bona ratxa que portava de guanyar totes les finals disputades. No obstant això, enfronti aquesta vegada tenien als germans Rico, els qui tornaven a formar parella dos mesos després.

Els germans Rico van aconseguir donar-li la volta a la final per proclamar-se campions

Després de veure’s per sota en el marcador després de la primera màniga (4-6), els germans van prendre la mateixa estratègia que Lorena i Tamara. Es van armar de paciència i van reduir el ritme de partit per evitar els durs cops de Christian. D’aquesta manera, van aconseguir igualar el xoc després d’un 6-3.

Finalment, en l’últim set els Rico van desplegar el seu millor pádel i van deixar sense cap opció a Edu Alonso i Christian, ja que els van endossar un contundent 6-0 amb el qual es van proclamar campions.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *