Inicio / Raqueta // + Noticies / Pàdel // + Noticies / PÁDEL | Els líders del ránking no fallen en el Circuit Autonòmic

PÁDEL | Els líders del ránking no fallen en el Circuit Autonòmic

Castelló va albergar el Circuit Autonòmic 2018 on els protagonistes tant  en la categoria femenina com a masculina van ser les parelles que lideren el ránking autonòmic. Foto: Federació de Pádel Comunitat Valenciana.

A causa que es tractava d’un torneig 26* i només s’utilitzava un ránking únic, la ja més que consolidada parella formada Tamara Icardo i Lorena Figueres -absent en el circuit mundial- deixaven de ser cap de sèrie que va ser para Idoia Martín i Andrea Medina. L’enfrontament d’aquestes dues parelles ens va oferir una final que va ser bastant favorable per a Tamara i Lorena, les quals es van plantar en la final novament enfront de Jessica Castelló i Andrea Medina.

Ambdues parelles s’havien vist la final fa just una setmana en l’Or de Family Sport Center

En un xoc d’allò més emocionant, l’alacantina i la tarragonina van desplegar un joc intel·ligent que va emmanillar a les campiones. No obstant això, Lorena i Tamara van saber reaccionar davant el bon joc desplegat per les seves adversàries i, amb el break que posava el 5-4 en el segon set van aconseguir alçar el títol de campiones.

Pel costat masculí, Christian Fuster va aconseguir un fet inèdit en la seva trajectòria fins a aquest any. Ha jugat totes les finals dels tornejos 26*. En aquesta ocasió estava acompanyat pel jóven Edu Alonso, anava a perdre la bona ratxa que portava de guanyar totes les finals disputades. No obstant això, enfronti aquesta vegada tenien als germans Rico, els qui tornaven a formar parella dos mesos després.

Els germans Rico van aconseguir donar-li la volta a la final per proclamar-se campions

Després de veure’s per sota en el marcador després de la primera màniga (4-6), els germans van prendre la mateixa estratègia que Lorena i Tamara. Es van armar de paciència i van reduir el ritme de partit per evitar els durs cops de Christian. D’aquesta manera, van aconseguir igualar el xoc després d’un 6-3.

Finalment, en l’últim set els Rico van desplegar el seu millor pádel i van deixar sense cap opció a Edu Alonso i Christian, ja que els van endossar un contundent 6-0 amb el qual es van proclamar campions.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

PÀDEL | Els favorits s’alcen amb el títol del primer torneig del Circuit Or de 2019

El passat cap de setmana les instal·lacions de Espadel Borriana van acollir la primera prova del Circuit …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *