Inicio / Raqueta // + Noticies / Pàdel // + Noticies / PÀDEL | Sortejats els grups per al Màster de la Comunitat Valenciana

PÀDEL | Sortejats els grups per al Màster de la Comunitat Valenciana

Després de confirmar les parelles que competiran per fer-se amb el Màster, la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana ha anunciat els grups en els que ha quedat enquadrat cada parella. La fase de grups deixarà 2 classificats a cadascun dels mateixs, i s’enfrontaran a les semifinals el primer del Grup A davant el segon del Grup B, i el primer del Grup B front al segon del Grup A. Fotos: Padel CV.

A la categoria masculina, el primer grup està format per la parella número 1 i grans candidats a fer-se amb el títol els germans Josete i Javi Rico, que jugaran l’encontra inaugural davant la parella Nacho González i Carlos Cuenca. El grup el completen les parelles David Villanueva i Javier Ibañez, que es veuran les cares en la primera jornada amb Jorge Pascual i Javier Peris.

El Grup B està conformat pels grans rivals de la parella número 1, Miki Solbes i Cristian Ramos, que jugaran el primer encontre davant Edu Alonso i Álex Arroyo. Per la seva banda, Jaume Roig i Alfredo García jugaran la seva primera partida davant la parella formada per José Luis García Barceló i Álex Tasa.

Padel Masculí

A la categoría femenina, el Grup A el formen les grans dominadores del circuit durant l’any, Lorena Figueres i Tamara Icardo, que debutaran front a Patricia Miralles i Sofía Cervera. L’altre enfrontament de la primera jornada del grup serà el que disputen Andrea Medina i Idoia Martín front a Carlota Calvé i Asun Gómez.

El Grup B femení estarà format per la tercera millor parella de l’any, pero que juguen el màster com a Parella 2, Iris Donate i Arantxa Soriano, que a la primera partida es mediran a María Rodríguez i Estela Francés. L’últim enfrontament de la primera jornada serà el que rivalitze a Jessica Castelló i Marina Martínez Lobo front a Noemí Ollero i Maite De La Mata.

Padel Femeni

Ja està tot llest per a que aquest mateix divendres dia 15 de desembre a les 20:30 començe la prova més esperada del pàdel a la Comunitat Valenciana.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

PÀDEL | Els nombres1 estaran en la final del València Master

Semifinals World Pádel Tour València Les bessones Sánchez Alayeto i Bela-Llima no van fallar en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *