Per aquests motius WhatsApp podria tancar-te el compte

La companyia de missatgeria instantània WhatsApp s’ha convertit en una aplicació indispensable en el nostre dia a dia. Els usuaris no saben que l’entitat pot tancar el teu compte sense previ avís.

En els ‘Termes i Condicions’ es detalla els motius pels quals es bloquejar el teu compte

Alguns d’aquests motius són els següents: enviar massa missatges, l’app prohibeix l’ús de missatgeria automàtica per a l’enviament massiu de missatges en els seus termes i condicions del servei. Un altre motiu, si has sigut bloquejat per moltes persones en poc temps WhatsApp pot suspendre el compte temporalment.

Si els missatges que manes als teus contactes o les teves fotos de perfil són obscenes, difamatòries o ofensives, WhatsApp pot tancar-la. També si envies virus a través dels missatges, i si crees grups amb gent desconeguda, ja que la companyia no deixa fer publicitat.

Infringir els drets d’autor i robar identitats també es troben entre els motius pels quals la companyia et pot tancar el compte de manera permanent o temporal.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]