Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA | Màxima igualtat en l’anada de les semifinals de les Lligues Professionals
raspall

PILOTA | Màxima igualtat en l’anada de les semifinals de les Lligues Professionals

Gran emoció en la disputa de les dues primeres partides de semifinals de la Lliga Professional de Raspall que van tenir lloc divendres passat 22 de març en la localitat de Piles. L’equip de Barxeta format per Moltó, Josep i Lorja es va imposar a l’equip de Vilanova de Castelló, format per Marrahí, Tonet IV i Néstor per 30 a 10. Foto: Federació de Pilota Valenciana.

La partida va començar igualada fins que es va arribar al 15-10, on Marrahí i els seus van tenir ocasió d’empatar amb un VAL i 15, però van fallar. Des d’aquest mateix moment els de Barxeta van dominar fins a la conclusió. En l’altre enfrontament jugat a la Llosa de Ranes el passat dia 23 de març entre els equips d’Oliva (Montaner, Brisca i Gabi) i el Genovés (Sergio, Seve i Ricardet) va acabar amb el resultat de 10-30, un resultat que els dóna molt avantatge de cara a la partida de tornada.

La volta de semifinals serà el 30 a Bellreguard entre el Genovés i Oliva i el 31 a Xeraco, entre Barxeta i Vilanova de Castelló.
Lliga profesional d’Escala i Corda
Pel que respecta a les semifinals de la LligaProfessional d’Escala i Corda, aquestes van acabar amb resultats molt igualados.
La primera partida va tenir lloc el dissabte a Pedreguer, on l’equip d’Almussafes (De la Vega, Fèlix i Nacho) es va imposar a l’equip local, format per Francés, Pere i Tomás II, per 60-50.
En l’altra eliminatòria, que es va celebrar el diumenge 24, entre l’equip de València (Puchol II, Raúl i Bueno) i l’equip de Benidorm (Pere Roc II, Santi i Monrabal II) en el trinquet de Sueca, va acabar amb el mateix resultat de 60-50 a favor dels de València.
Les partides de tornada de les semifinals tindran lloc el 29 de març a Vilamarxant entre Benidorm i València, i el 31 de març a Bellreguard, entre Almussafes i Pedreguer MasyMas.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *