frontó
Frontó d'Almussafes. Foto: Fedpival.

PILOTA VALENCIANA | Arranca el individual de Frontó – Trofeu President de la Generalitat

El campionat autonómic de frontó individual ja conta els dies per a començar una nova edició. Serà a finals d’agost quan arranque una de les competicions més importants del panorama de la pilota valenciana. Aquest campionat individual durarà fins a finals del mes de novembre.

El cartell de jugadors que es presenten com a candidats a la victòria és encomiable. Alejandro de Paterna, Adrián de Museros, Adrian de Quart, Enrique de Museros, Pasqual de La Pobla i Roberto de Beniparrell són els jugadors de primera que enguany lluitaran per alçar el Trofeu President de la Generalitat.

Alejandro de Paterna busca tornar a guanyar un any després

Aquesta edició contarà amb un total de 66 jugadors repartits a 12 categories. Els partits es disputaran en cap de setmana i entre setmana fins a la fase final, és a dir, dos mesos replets de frontó de primer nivell.

Alejandro de Paterna defensa el títol de primera categoria de frontó individual després de véncer en la final a Pasqual de La Pobla de Vallbona. Va ser el segon entorxat per a Alejandro, mentre que Pasqual no va poder engrossir el seu palmarés amb el cinqué individual. Tots dos buscaran repetir final en aquesta edició.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]