Inicio / Pilota Valenciana / PILOTA VALENCIANA | Benimagrell guanya la Lliga de Perxa després d´una remuntada a Castell de Castells
Benimagrell pilota
Els pilotaris (amb samarretes de color roig) de Benimagrell amb la Copa de campions. Foto: FedPiVal

PILOTA VALENCIANA | Benimagrell guanya la Lliga de Perxa després d´una remuntada a Castell de Castells

Gran partida la que es va celebrar este dimarts 27 d´agost al poble de Benifallim. Este municipi va acollir la Final del Circuit del 30º Aniversari de la Lliga de Perxa on Benimagrell va vencer als pilotaris de Castell de Castells.

El Club de la Marina va estar per davant quasi tota la partida per tres jocs respecte als d’Alacant. Però després de diversos canvis de posició dels de Castells al seu rest Benimagrell mentre anava guanyant-los terreny fins a igualar set a set jocs. Finalment els guanyadors es van posar al davant al marcador fins a aconseguir la victòria, deixant als de blau en set.

El circuit va ser una iniciativa del comité de Perxa per celebrar les tres dècades d’esta Lliga on els millors quatre clubs d’esta modalitat com són els dos finalistes més Sella i Mutxamel s’enfrontarien a set pobles on esta modalitat ha persistit: Balones, Castell de Castells, Benimassot, Fageca, Quatretondeta, Penàguila i la seu de la final.

La disputada partida es va allargar durant més d’hora i mitja, desafiant la gota freda que amenaçava les comarques del sud. Els premis van ser lliurats per Carlos Barrachina, Alcalde de Benifallim, i Vicent Molines, Vicepresident de la Federació.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *