Benimagrell pilota
Els pilotaris (amb samarretes de color roig) de Benimagrell amb la Copa de campions. Foto: FedPiVal

PILOTA VALENCIANA | Benimagrell guanya la Lliga de Perxa després d´una remuntada a Castell de Castells

Els pilotaris (amb samarretes de color roig) de Benimagrell amb la Copa de campions. Foto: FedPiVal

Gran partida la que es va celebrar este dimarts 27 d´agost al poble de Benifallim. Este municipi va acollir la Final del Circuit del 30º Aniversari de la Lliga de Perxa on Benimagrell va vencer als pilotaris de Castell de Castells.

El Club de la Marina va estar per davant quasi tota la partida per tres jocs respecte als d’Alacant. Però després de diversos canvis de posició dels de Castells al seu rest Benimagrell mentre anava guanyant-los terreny fins a igualar set a set jocs. Finalment els guanyadors es van posar al davant al marcador fins a aconseguir la victòria, deixant als de blau en set.

El circuit va ser una iniciativa del comité de Perxa per celebrar les tres dècades d’esta Lliga on els millors quatre clubs d’esta modalitat com són els dos finalistes més Sella i Mutxamel s’enfrontarien a set pobles on esta modalitat ha persistit: Balones, Castell de Castells, Benimassot, Fageca, Quatretondeta, Penàguila i la seu de la final.

La disputada partida es va allargar durant més d’hora i mitja, desafiant la gota freda que amenaçava les comarques del sud. Els premis van ser lliurats per Carlos Barrachina, Alcalde de Benifallim, i Vicent Molines, Vicepresident de la Federació.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]