Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Beniparrell i Montserrat es coronen com supercampeones de galotxa

PILOTA VALENCIANA | Beniparrell i Montserrat es coronen com supercampeones de galotxa

Els carrers d’Albalat dels Sorells van acollir ahir la XXIV Supercopa de galotxa. En categoria juvenil va ser Ajuntament de Beniparrell el que es va alçar amb el títol, mentre que en primera categoria Lanzadera Montserrat es va coronar com a nou supercampió. Foto: Federació de Pilota Valenciana.

Tercer títol de supercampió de galotxa juvenil per a l’Ajuntament de Beniparrell

En categoria juvenil, l’Ajuntament de Beniparrel es va portar la Supercopa de galotxa després de la seua victòria davant l’equip de Montserrat per 50-10, que malgrat posar brega i batalla no va poder fer res davant l’equip de L’Horta Sud, que va demostrar major experiència a les mans de Hilari, Jorge, Luis i Adrià. Així, l’Ajuntament de Beniparrell cull el seu tercer títol de supercampió de galotxa juvenil després d’aconseguir-lo en el 2000 i en 2006.

D’altra banda, Lanzadera Montserrat es va rescabalar de la derrota en la final juvenil i es va coronar com a guanyador de la Supercopa de galotxa gràcies al seu triomf davant Kiwa Quart de les Valls per un resultat de 15-70. Així, l’equip format per Besó, Carlos, Javier i Año cull el seu segon títol, després de proclamar-se campió per primera vegada l’any 2016.

Lanzadera Montserrat aconsegueix el seu segon títol de supercampió en quatre anys

Tant campions com finalistes van demostrar per què van arribar fins a tan alta ronda, deixant un gran espectacle en una localitat on la pilota valenciana és una gran tradició com Albalat dels Sorells. Tot un èxit de participació.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *