Bicorp A Liga Bankia femenina raspall 2019
Bicorb A se posa líder de la Lliga Bankia femenina de raspall 2019 (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | Bircorp A lidera en solitari la Lliga Bankia femenina de raspall

Bicorb A se posa líder de la Lliga Bankia femenina de raspall 2019 (FEDPIVAL).

Diumenge passat 10 de març es va celebrar la segona jornada de la Lliga Bankia femenina de raspall al carrer de pilota de Borbotó, escenari en el qual els assistents van poder gaudir de dues partides de gran nivell. En la primera s’enfrontaven Borbotó i Bicorb A, en la segona Beniparrell i Alqueria de Asnar.

Bicorb A, formació composta per Victoria i Mar, es va imposar amb solvència a Borbotó, on militen Anabel i Amparo, per 40-15. Un triomf còmode i folgat amb el qual Bicorb A suma tres punts valuosos al seu caseller, on ja compta amb 6. Amb aquest resultat s’ha col·locat líder en solitari.

En el segon enfrontament de la jornada dominical, la victòria va caure del costat de Beniparrell. Les germanes Ana i Noelia van ser superiors a l’Alqueria de Asnar d’Erika i Miriam, als qui van endossar un 40-25 ajudant-se a pujar així a la segona posició.

Classificació primera fase

  1. Bicorb A: 6 punts
  2. Beniparrell: 3 punts
  3. Alqueria de Asnar: 3 punts
  4. Bicorb B: 0 punts
  5. Borbotó: 0 punts

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]