Fedpival
Castellonense va caure en casa. Foto: Fedpival.

Canvi al liderat del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles

Castellonense va caure en casa. Foto: Fedpival.

La primera volta del 21º Campionat Autonòmic de Raspall Parelles de pilota valenciana es va completar el passat de setmana, i va viure un canvi al liderat de la primera categoria masculina.

La partida més destacada va ser la que tenia a les formacions de Elmusa Castellonense i Gavarda com a protagonistes. La mateixa enfrontava al primera classificat, la parella de Villanueva de Castellón davant l’actual subcampió del torneig, Gavarda. En la mateixa es donava la sorpresa, i tot i jugar com a locals els del Castellonense perdien finalment la partida 10 per 25, resultat que donava els tres punts en joc a la parella de Gavarda.

L’altre enfrontament es disputava també la vesprada del dissabte, en el trinquet de Genoves, on la primera formació del club local tenia importants opcions de victòria pero finalment es repartien els punts amb La Vall, quedant l’electrònic en un ajustat 20 a 25. Amb aquests resultats els de La Vall encapçalen el grup de primera amb nou punts, seguits de Castellonense amb set, mentre que Gavarda i Genoves ara empaten al tercer lloc amb cinc, i tanca la classifació la Llosa de Ranes, amb quatre, el que demostra que enguany la competició està més igualada que mai.

En la competició juvenil, la treballada victoria de Genoves davant La Vall, 25 per 15, el fa pujar en la classificació, llevant-li el primer lloc precisament a l’equip de la Riberam que ara queden segons de grup. L’Amics Ribera Castellonense aprofita els tres punts aconseguits davant el Gavarda per a ocupar ara la tercera posició.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]