Inicio / Pilota Valenciana / PILOTA VALENCIANA| Canvi al liderat del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles
Fedpival
Castellonense va caure en casa. Foto: Fedpival.

PILOTA VALENCIANA| Canvi al liderat del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles

La primera volta del 21º Campionat Autonòmic de Raspall Parelles es va completar el passat de setmana, i va viure un canvi al liderat de la primera categoria masculina.

La partida més destacada va ser la que tenia a les formacions de Elmusa Castellonense i Gavarda com a protagonistes. La mateixa enfrontava al primera classificat, la parella de Villanueva de Castellón davant l’actual subcampió del torneig, Gavarda. En la mateixa es donava la sorpresa, i tot i jugar com a locals els del Castellonense perdien finalment la partida 10 per 25, resultat que donava els tres punts en joc a la parella de Gavarda.

L’altre enfrontament es disputava també la vesprada del dissabte, en el trinquet de Genoves, on la primera formació del club local tenia importants opcions de victòria pero finalment es repartien els punts amb La Vall, quedant l’electrònic en un ajustat 20 a 25. Amb aquests resultats els de La Vall encapçalen el grup de primera amb nou punts, seguits de Castellonense amb set, mentre que Gavarda i Genoves ara empaten al tercer lloc amb cinc, i tanca la classifació la Llosa de Ranes, amb quatre, el que demostra que enguany la competició està més igualada que mai.

En la competició juvenil, la treballada victoria de Genoves davant La Vall, 25 per 15, el fa pujar en la classificació, llevant-li el primer lloc precisament a l’equip de la Riberam que ara queden segons de grup. L’Amics Ribera Castellonense aprofita els tres punts aconseguits davant el Gavarda per a ocupar ara la tercera posició.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *