Podios alevín y cadete frontón individual femenino
Finalistas de los Juegos Deportivos de frontón alevín y cadete 2019 celebrados a Xaló (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | Clara de València i Aida de Moixent, campiones autonòmiques de frontó a Xaló

Finalistas de los Juegos Deportivos de frontón alevín y cadete 2019 celebrados a Xaló (FEDPIVAL).

Els frontons de la localitat de Xaló van albergar el passat cap de setmana la fase final de la 37ª edició dels Jocs Esportius de frontó individual de les categories aleví i cadet. Una competició emocionant que no va deixar a ningú indiferent i que va posar en valor el gran treball que es realitza a les escoles.

Categoria aleví

La fase final de la categoria aleví va estar molt disputada i va haver-hi sorpreses en el podi, on es van colar Carmen del CPV Massamagrell i Laura del CPV Amics de la Ribera en tercer i quart lloc respectivament.

La gran favorita, Clara del CEIP Tomás de Montañana va complir tots els pronòstics per a alçar-se campiona autonòmica en el torneig de les tres parets en categoria aleví. Un or que va aconseguir en detriment de la seua companya d’equip Silvia, qui va haver de conformar-se amb la medalla de plata.

Clara del CEIP Tomás de Montañana, gran favorita, no va fallar i es va alçar campiona autonòmica aleví.

Clara campeona autonómica alevín frontón
Clara del CEIP Tomás de Montañana, campeona alevín, preparándose para golpear (FEDPIVAL).

Categoria cadet

Pel que respecta a la fase final de la categoria cadet, Aida del Alcántera-Càrcer va sumar un nou títol autonòmic al seu envejat palmarès després d’imposar-se als seus rivals en un matí molt calorós. Irene del CPV Borbotó va ser subcampiona, Aina del CPV Meliana bronze i va tancar el podi en quarta posició Nuria del CPV El Puig.

Rafael Vidal, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de frontó valencià, i Álex Seguí, regidor d’esports de Xaló, van ser els encarregats de lliurar les medalles i diplomes corresponents a les finalistes.

En categoria cadet, Aida del Alcántera-Càrcer ha conquistat un altre títol autonòmic al seu caseller.

Aida campeona autonómica cadete frontón
Aida del Alcántera-Cárcer, campeona cadete, disputando la final a Xaló (FEDPIVAL).

Trobada femenina

A més de disputar-se les fases finals de frontó individual en les categories ja esmentades d’aleví i cadet, es va dur a terme una trobada femenina amb jugadores benjamins i alevins en la qual van participar jugadores de les escoles de la Marina Alta.De totes les assistents, van destacar les nenes de Xaló i Beniarbeig-El Verger.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]