Inicio / Pilota Valenciana / PILOTA VALENCIANA | Comença la huitena edició del Trofeu Filósofo de raspall a Piles
raspall

PILOTA VALENCIANA | Comença la huitena edició del Trofeu Filósofo de raspall a Piles

Els aficionats a raspall tenen una altra cita amb les primeres figures, aquesta vegada a Piles, amb motiu de la disputa del Trofeu Filósofo. Un torneig de tres jornades que es completaran durant set dies. La setmana gran del Trinquet Ciscar de Piles que va començar el 16 de agost amb la primera semifinal que enfrontà a Moltó i Brisca contra Punxa, Canari i Ibiza.

Veure a Moltó i Brisca anunciats en el mateix equip no es una situació massa habitual. És una parella molt competitiva i destacada en totes les facetes del joc. Enfront estarà el millor Punxa dels últims mesos. I, si la parella és completa, Canari i Ibiza fan que el trio siga perillòs.

La final serà el divendres 23 d’agost.

La segona semifinal es jugarà el pròxim dimarts, que és el dia de partida del trinquet d’Oliva, però este últim estarà tancat. En este cas seran de la partida Ian i Tonet IV així com Vercher, Seve i Lorja.

Es tracta d’una altra parella de guanyadors i un altre trio encapçalat per l’altra figura de casa. No tan consolidada, però Vercher es troba en el millor moment des que està en l’elit. A més, tindrá de companys a gos grans. Els dos equips guanyadors disputaran la final el divendres 23.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *