raspall

PILOTA VALENCIANA | Comença la huitena edició del Trofeu Filósofo de raspall a Piles

Els aficionats a raspall tenen una altra cita amb les primeres figures, aquesta vegada a Piles, amb motiu de la disputa del Trofeu Filósofo. Un torneig de tres jornades que es completaran durant set dies. La setmana gran del Trinquet Ciscar de Piles que va començar el 16 de agost amb la primera semifinal que enfrontà a Moltó i Brisca contra Punxa, Canari i Ibiza.

Veure a Moltó i Brisca anunciats en el mateix equip no es una situació massa habitual. És una parella molt competitiva i destacada en totes les facetes del joc. Enfront estarà el millor Punxa dels últims mesos. I, si la parella és completa, Canari i Ibiza fan que el trio siga perillòs.

La final serà el divendres 23 d’agost.

La segona semifinal es jugarà el pròxim dimarts, que és el dia de partida del trinquet d’Oliva, però este últim estarà tancat. En este cas seran de la partida Ian i Tonet IV així com Vercher, Seve i Lorja.

Es tracta d’una altra parella de guanyadors i un altre trio encapçalat per l’altra figura de casa. No tan consolidada, però Vercher es troba en el millor moment des que està en l’elit. A més, tindrá de companys a gos grans. Els dos equips guanyadors disputaran la final el divendres 23.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]