Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Confirmats els finalistes per al Campionat Autonòmic de Raspall per parelles

PILOTA VALENCIANA | Confirmats els finalistes per al Campionat Autonòmic de Raspall per parelles

El pròxim cap de setmana 15 i 16 podrem disfrutar d’una gran cita en la pilota valenciana, on se celebrarà la final del 21é Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València. Fotografia portada: Federació Pilota Valenciana.

Categoria femenina

Quant a les xiques es referix, Rafelbunyol i Beniparrell es disputaran el trofeu de guanyadora a un total de cinc partits on se celebraran el pròxim fi de semana en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar. La presentació oficial del gran esdeveniment serà el miércoles 12, a partir de les 20 hores, en la Casa de Cultura de l’Alqueria d’Asnar.

En un costat estaran les germanes Ana i Noelia Puentes, representant al Beniparrell A. Ambdós van deixar pel camí a la parella alacantina de l’Alqueria d’Asnar, mentres que si rival en la final seran la parella de Rafelbunyol formada por Mar de Bicorp i Victòria de València.

No serà l’única final del cap de setmana per al club de Beniparrell, ja que l’equip B disputarà també l’última ronda del Campionat de la divisió de plata davant del Borbotó B.

Categoria masculina

En categoria masculina, també estan definides les finals del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València.

Esta mateixa la disputaran el Xeraco B davant del Gavarda A, el mateix dia que està previst les finals femenines en el trinquete municipal d’El Genovés i la seua presentació serà el pròxim 10 de desembre a partir de les 20 hores.

En categoria juvenil la final es repetix dau a què el club de Xeraco i Gavarda tindran representants en la dita ronda ja que els seus jóvens jugadors han derrotat en semifinals al Rafelbunyol i Bicorp.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *