Crónica

PILOTA VALENCIANA | De La Vega, Félix i Nacho es fan amb el títol de la Lliga Bankia d’Escala i Corda// Fotos

Este diumenge a les 11:30 es disputava la final de la XXVIII edició de la Lliga Bankia d’Escala i Corda entre Pere Roc II, Santi i Monrabal II, representant a l’ajuntament de Benidorm, enfront de De la Vega, Félix i Nacho d’Almussafes. Finalment, la victòria seria per als d’Almussafes en una trobada molt igualado. Foto: Fedpival.

El trio d’Almussafes es va imposar als de Benidorm alçant-se amb el títol

Tras disputar unes semifinals en què ambdós esquadres van demostrar del que eren capaços derrotant els seus adversaris, la final s’esperava amb moltes expectatives en el que mostrarien en l’encuentro.

El trio d’Almussafes s’enfrontava aa uns dels favorits de la competició en un partit que va ser l’eix de totes les mirades en un Trinquet de Pelai pràcticament ple.

El partit no va decebre a ningú i va acabar amb una victòria per 50-60 a favor de De La Vega, Félix i Nacho després d’uns jocs molt igualats en tot moment fins el 35-40, a partir del qual el trio de blau no va perdonar ni una ferida. Els de Benidorm no van poder obtindres el títol i van caure contra el trio debutant que ha acabat de la millor manera en esta Lliga Bankia d’Escala i Corda alçant-se amb el trofeo.

De La Vega es fa amb el títol en la seua primera participació

De esta manera, De La Vega va ser el gran protagonista a l’aconseguir el títol en la seua primera participació. Per la seua banda, Félix aconseguix, als seus 39 anys, la seua tercera Lliga Bankia. Reportaje Fotográfico: Paila Marí.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *