PABLO I TONET IV
PABLO I TONET IV, CAMPIONS DE LA COPA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA CAIXA POPULAR DE RASPALL. Foto: Fedpival.

Decidits els campions de la Copa Diputació de València Caixa Popular de Raspall

PABLO I TONET IV, CAMPIONS DE LA COPA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA CAIXA POPULAR DE RASPALL. Foto: Fedpival.

Aquest cap de setmana, el trinquet del Genovés ha sigut testimoni de la immensa felicitat de Pablo i Tonet IV després del quinze que els ha donat la partida i el campionat. La parella que ha vestit de blau este diumenge s’ha proclamat campiona de la V Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall gràcies a la victòria aconseguida contra l’equip d’Oliva amb Vercher i Brisca per un tanteig de 25-10.

L’enfrontament ha començat després de l’homenatge que la pilota professional ha rendit a Juan Cabanes Sanchis, campió de l’Individual de raspall els anys 1994 i 1995 i subcampió de 2004 i 2005. L’expilotari ha rebut el reconeixement a el Genovés. Ha sigut ell l’encarregat de dipositar el nou trofeu que en acabar la partida alçarien els campions de la Copa.

Desprès, s’ha donat el tret d’eixida a l’enfrontament esportiu. Pablo i Tonet IV, han començat al dau. Des d’eixa zona de la canxa han deixat clar que les finals es juguen al màxim des del primer moment, sumant dos jocs consecutius i deixant veure un nivell excel·lent al qual no podien respondre els rivals, més incòmodes a l’inici de la partida. Però eixa situació ha canviat quan Brisca ha començat a entrar més en joc i ha sigut capaç de frenar les escomeses d’un Tonet IV esplèndid.

Han demostrat que les finals es juguen al màxim des del primer moment

L’equip d’Oliva ha igualat a 10 el xoc i semblava que començava la partida de nou. Però amb els rojos al rest, Brisca ha protagonitzat l’esglai del matí. Després de l’encontre ha comentat als mitjans que ha patit una xicoteta luxació del muscle, que poc després ha tornat al lloc.

El mitger de la Safor ha continuat l’encontre i amb l’ajuda del seu company han aconseguit pujar el val per cap al marcador i a punt han estat de posar-se 15-10. Una situació que, en cas d’haver-se materialitzat, podria haver suposat un punt d’inflexió molt favorable per al conjunt d’Oliva. Però no han pogut aprofitar eixe avantatge i sí que ho han fet els adversaris per a tornar a entrar en partida i volar cap a la victòria.

El resultat final de 25-10 a favor d’Ontinyent ha sigut celebrat amb alegria màxima per dos joves que rebossaven felicitat. Pablo aconsegueix el seu primer títol en una competició de llarga durada i Tonet IV suma la segona Copa al seu palmarés després que ho aconseguira en 2016 junt amb Moltó.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]