Liga Profesional Escala i Corda 2019

PILOTA VALENCIANA | Definides les finals de les Lligues d’Escala i Corda i de Raspall

Dos de les competicions més seguides de la pilota valenciana arriben a la seUa fi. Ja hi ha finalistes tant de la Lliga Professional d’Escala i Corda com de la de Raspall. A continuació els presentem al mateix temps que recordem quan es duran a terme les partides que dilucidaran el títol. Fotografia: FEDPIVAL.

Lliga Professional d’Escala i Corda

Pere Roc II, Santi i Monrabal II es van alçar com els primers finalistes de la Lliga Professional d’Escala i Corda després de revertir l’eliminatòria en el partit de tornada enfront de Puchol II, Raúl i Bueno. Els valencians s’havien imposat en l’anada per 60-50, però en la volta els de Benidorm es van fer amb el bitllet per a la final després de guanyar 60-45 a Vilamarxant.

La segona semifinal es va celebrar a Bellreguard, on De la Vega, Félix i Nacho es van convertir en els segons finalistes. L’esquadra d’Almussafes va derrotar al trio de Francés, Pere i Tomás II per 60-30 després d’haver-lo fet en el partit d’anada per 60-50. Així doncs, els debutants es planten en la gran final amb el somni d’aixecar el títol.

La final serà el diumenge 7 d’abril en el Trinquet de Pelayo a les 11:30 hores.

Lliga Professional de Raspall

Sergio, Seve i Ricardet van fer els deures dissabte passat a Bellreguard per a ser els primers finalistes de la Lliga Professional de Raspall. El conjunt de l’el Genovés, que arribava amb un ampli avantatge de 30-10, va segellar el passe a la final guanyant també la volta per 30-25 a l’equip d’Oliva conformat per Montaner, Brisca i Gabi.

Els seus rivals en la gran final seran Moltó, Josep i Lorja. Els de Barxeta van fer bo el resultat de l’anada (30-10) malgrat la derrota per 30-15 del xoc de tornada d’aquest passat diumenge en el trinquet de Xeraco. El trio de Vilanova de Castelló de Marrahí, Tonet IV i Néstor van fregar la remuntada.

La final serà el diumenge 14 d’abril en el Trinquet de Bellreguard.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]