Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Definides les finals de les Lligues d’Escala i Corda i de Raspall
Liga Profesional Escala i Corda 2019

PILOTA VALENCIANA | Definides les finals de les Lligues d’Escala i Corda i de Raspall

Dos de les competicions més seguides de la pilota valenciana arriben a la seUa fi. Ja hi ha finalistes tant de la Lliga Professional d’Escala i Corda com de la de Raspall. A continuació els presentem al mateix temps que recordem quan es duran a terme les partides que dilucidaran el títol. Fotografia: FEDPIVAL.

Lliga Professional d’Escala i Corda

Pere Roc II, Santi i Monrabal II es van alçar com els primers finalistes de la Lliga Professional d’Escala i Corda després de revertir l’eliminatòria en el partit de tornada enfront de Puchol II, Raúl i Bueno. Els valencians s’havien imposat en l’anada per 60-50, però en la volta els de Benidorm es van fer amb el bitllet per a la final després de guanyar 60-45 a Vilamarxant.

La segona semifinal es va celebrar a Bellreguard, on De la Vega, Félix i Nacho es van convertir en els segons finalistes. L’esquadra d’Almussafes va derrotar al trio de Francés, Pere i Tomás II per 60-30 després d’haver-lo fet en el partit d’anada per 60-50. Així doncs, els debutants es planten en la gran final amb el somni d’aixecar el títol.

La final serà el diumenge 7 d’abril en el Trinquet de Pelayo a les 11:30 hores.

Lliga Professional de Raspall

Sergio, Seve i Ricardet van fer els deures dissabte passat a Bellreguard per a ser els primers finalistes de la Lliga Professional de Raspall. El conjunt de l’el Genovés, que arribava amb un ampli avantatge de 30-10, va segellar el passe a la final guanyant també la volta per 30-25 a l’equip d’Oliva conformat per Montaner, Brisca i Gabi.

Els seus rivals en la gran final seran Moltó, Josep i Lorja. Els de Barxeta van fer bo el resultat de l’anada (30-10) malgrat la derrota per 30-15 del xoc de tornada d’aquest passat diumenge en el trinquet de Xeraco. El trio de Vilanova de Castelló de Marrahí, Tonet IV i Néstor van fregar la remuntada.

La final serà el diumenge 14 d’abril en el Trinquet de Bellreguard.

Sobre -Golsmedia Sports

-Golsmedia Sports

Mira también....

PILOTA VALENCIANA | Els pilotaris preparats per a la final de la Lliga Bankia de Raspall a Bellreguard

Diumenge que ve 14 d’abril es decidirà el campió de la Lliga Bankia de Raspall …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *