Ana Belén Moncada
Ana Belén entrenadora de l'escola de pilota Borbotó, CEIP Fernando Rodríguez Fornos i IES Patraix

PILOTA VALENCIANA | El Dia de la Pilota decidirà els millors entrenadors i monitors

Ana Belén entrenadora de l'escola de pilota Borbotó, CEIP Fernando Rodríguez Fornos i IES Patraix

Les escoles de pilota valenciana tenen l’oportunitat de votar als millors entrenadors de la temporada passada. Aquest sera fins al divendres 6 de setembre. Els dirigents de les escoles municipals són molt importants en la promoció de la base de l’esport autòcton i ells fan un gran treball al llarg de la temporada esportiva. S’encarreguen d’entrenar i dirigir als seus equips en les diferents competicions oficials o amistoses.

Per això, ells mateixos també seran reconeguts per la Federació de Pilota Valenciana en la gran festa del Dia de la Pilota. Aquesta temporada s’entregaren els premis als millors entrenadors: de raspall, d’escala i corda, de llargues, de frontó valencià, de galotxa, de One Wall, al millor entrenador que dirigeix equips femenins i al millor entrenador el pròxim 21 de setembre, dins dels actes del XXVIII Dia de la Pilota Valenciana.

En anteriors edicions han sigut premiats els següents entrenadors-monitors: Abelardo Martinez (Petrer), Adrian Celda (Massamagrell), Ana Belén Giner (Borbotó), Antoni Calvo (Benidorm), Basilio Sánchez (Beniarbeig-El Verger), Carlos Costa (Beniparrell), Carlos Salmerón (Montserrat), Daniel Vidal (l’Alqueria d’Asnar), Francisco Casares (Meliana), Javi Ruix (El Puig), Jesús Vidal (Sella-Relleu), José Francisco García (Alcàntera-Càrcer), Juanma Garrido (Ondara), Mamen Santarrufina (Meliana), Marcos Naya (Orba), Néstor Portes (Ondara), Raúl Herrera (Algimia Alfara i Alfara d’Algímia), Rosendo Pastor (Genovés), Salvador Bosch (El Puig), Samuel Bousnina (Albuixech), Vicent David (Orba) i Xavi Artes (Oliva, La Murtera i Vilallonga).

En aquestes primeres edicions els entrenadors i monitors més guardonats han sigut Vicent David Molines, Salvador Bosch Gayan i Raúl Herrera Duran, gràcies al seu treball a les seues escoles d’Orba, El Puig i la Baronia, entitats que han destacat en els Jocs Esportius. Vicent Molines, també ha aconseguit importants èxits en els campionats d’Europa de joves, on ha portat a la selecció valenciana a ser l’espill de tots els països d’Europa. Els premiats de 2019 se sabran la segona setmana de setembre.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]