Marc y Fèlix Trofeu DIputació Castelló
Marc i Félix van guanyar el Trofeu Diputació de Castelló 2019 al trinquet de Borriol. Foto: FEDPIVAL

PILOTA VALENCIANA | El Trofeu Diputació de Castelló es va decidir a Borriol i el d’Alacant acabarà dissabte que ve

Marc i Félix van guanyar el Trofeu Diputació de Castelló 2019 al trinquet de Borriol. Foto: FEDPIVAL

El Trofeu Diputació de Castelló ha conclòs este dilluns al trinquet de Borriol, que ha registrat una magnífica entrada per a presenciar la victòria de Marc i Félix davant Soro III i Nacho pel resultat de 60-45. En els prolegòmens de la partida, els finalistes han entregat a Carmen Jiménez i Diego López sengles samarretes signades per tots ells en reconeixement del títol que han aconseguit recentment a Portugal en l’Europeu de les categories sub-15, sub-17 i sub-19.

La tònica dominant de la partida ha estat que Marc i Félix es posaven per davant mentre que a Soro III i Nacho els tocava remar contra corrent. En el començament de la final, els després campions han sumat els dos primers jocs aprofitant que als seus rivals no disparaven amb la mateixa eficàcia, Marc i Félix han mantingut la intensitat i els dos o tres jocs d’avantatge durant una bona estona.

Soro III i Nacho han tirat de la seua qualitat per a acostar-se en el marcador, des del dau han tingut un joc molt propici per a ficar-se 40-45, però les errades els han castigat i la victòria dels seus rivals s’ha posat més clara amb el 35-50. I amb estos tres jocs de diferència ha acabat la final amb el definitiu 45-60 blau.

Final Trofeu DIputació díecastelló
Les finalistas del Trofeu DIputació de Castelló 2019 amb els juvenils homenatjats. Foto: Fedpival

Per altra banda, la gran final del Trofeu Diputació de Alacant 2019 es disputarà el pròxim dissabte 24, a partir de les 18.30 hores al trinquet El Rovellet de Dénia i després d’una prèvia de juvenils. Genovés II i Santi mesuraran forces amb Pere Roc II i Héctor per a aconseguir el valuós títol.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]