Inicio / Pilota Valenciana / PILOTA VALENCIANA | Els finalistes de l’Individual d’Escala i Corda es decidiran a La Pobla de Vallbona
Pablo de Borriol
Pablo de Borriol jugarà la final absoluta. Foto: Fedpival.

PILOTA VALENCIANA | Els finalistes de l’Individual d’Escala i Corda es decidiran a La Pobla de Vallbona

La 10ª edició del Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda,  viurà les seues finals el pròxim diumenge 3 de novembre en el trinquet de Torrent, però aquest diumenge es jugaran les partides de tornada de semifinals en el recinte de la Pobla de Vallbona.

De moment per a la final corresponent a la primera categoria A ja està classificat Pablo de Borriol, ja que el seu rival, Mario de Riba-roja, no ha pogut recuperar-se a temps d’una lesió al braç dret. En la final s’enfrontarà al guanyador entre Jesus i Alex de la Baronia. La partida de tornada tindrà lloc el diumenge 27 d’octubre, a les 11:30 hores, en el trinquet de la Pobla de Vallbona. De moment es Jesus qui va per davant en la eliminatòria.

En la final s’enfrontarà al guanyador entre Jesus i Alex de la Baronia.

Previament a la partida de primera A es jugarà l’enfrontament de tornada de semifinals de primera B, en la qual els protagonistes seran Pasqual de la Pobla i Juan Carlos “Xato” d’Almenara. Aquest semifinal no te favorit, ja que en l’anada va guanyar Pasqual, vigent campió del torneig, per un ajustat 60 a 55, després de quasi dos hores de partida. Qui pase s’enfrontarà en la final a Edu de Riba-roja, jugador ja classificat per a la mateixa.

L’acte de presentació de les finals tindrà lloc el pròxim dimarts 29 d’octubre en la seu de la Federació, a les 20 hores. Estant convocats a continuació els clubs d’escala i corda per a tractar del pròxim Autonòmic AON d’Escala i Corda, que tanca el seu termini d’inscripció el mateix dimarts.

L’acte de presentació de les finals tindrà lloc el pròxim dimarts 29 d’octubre

Pel que fa a la divisió de plata els jugadors classificats han sigut Vicent “Morret” i Adrian de Massamagrell, companys de club que faran d’aquesta final un derby del club de l’Horta. En tercera categoria seran Jesus de Faura i Marcos d’Algemesí els que juguen pel títol, mentre que en quarta A ho faran Alberto “Safari II” de Torrent i Josevi de Vinalesa. Ja en quarta B els protagonistes seran Alex de Picanya i Samuel de Torrent, sent Manuel “Campos” de Riba-roja i Enrique “Cristal” de la Pobla de Vallbona els que disputen la final de veterans.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *