Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Godelleta i Meliana s’alcen campiones del Edicom-Interpobles de Galotxa

PILOTA VALENCIANA | Godelleta i Meliana s’alcen campiones del Edicom-Interpobles de Galotxa

El carrer de pilota de Meliana va acollir en la tarda del passat diumenge 2 de desembre les finals de les categories femenines del Edicom-Interpoblesde Galotxa, on les formacions de Godelleta i Meliana es van proclamar vencedores. Fotografia portada: FEDPIVAL.

Categoria A

La primera final que va tenir lloc va ser la corresponent a la categoria A, en la qual s’enfrontaven el Cent Durs Borbotó B i el Caixa Popular Godelleta C i que va acabar sent una de les més emocionants de tota la competició.

Després d’hora i mitja de partida la igualtat era màxima. Així ho demostrava un electrònic que no podia estar més ajustat (65-65). Finalment l’esquadra que jugava de local, Godelleta, es va imposar per 70-65 sumant una nova Copa a les vitrines del club sent la primera de féminas en galotxa.

Categoria B

Quant a la final corresponent a la categoria B, les jugadores locals del Meliana feien valer el jugar la partida al seu carrer, ja que les integrants de la Pobla de Vallbona estan més acostumades a jugar en trinquet. Les amfitriones van estar especialment encertades per anar portant-se a poc a poc la partida al seu terreny.

Meliana (Aina, Tamara, Anna, Carmen J., Eva, Carmen C.) va aixecar el títol en guanyar per 70-25 a la Pobla de Vallbona de Llum, Ana i Natalia.

Els títols van ser lliurats per Iris Marco, regidora de la Pobla de Vallbona, i Conrado Ferrando, vicepresident de la FEDPIVAL.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *