Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Guadassuar albergarà la final de la Copa Diputació d’escala i corda

PILOTA VALENCIANA | Guadassuar albergarà la final de la Copa Diputació d’escala i corda

La Copa Diputació de València en la modalitat d’escala i corda ja té definides les dates i seus de la fase final. Quant a les semifinals, la primera d’elles serà el pròxim 6 de juliol a Vilamarxant (18:00 hores), on es mesuraran el primer classificat del Grup A i el segon del Grup B, mentre que la segona es disputarà el 10 de juliol a Massamagrell (18:30 hores) i es mesuraran el primer del Grup B i el segon del Grup A.

El títol es resoldrà al trinquet de Guadassuar el diumenge 15 de juliol a les 12:00 hores. A més, cal remarcar que la competició començarà matí a Sueca on, l’equip de Vinalesa format per Puchol II i Carlos -Grup A- es mesuraran al representatiu del Genovés amb el Genovés II i Nacho.

Les semifinals de la Copa Diputació d’escala i corda seran a Vilamarxant i Massamagrell

Aquesta mateixa setmana es van donar a conèixer també les seus i les hores de les semifinals i la gran final de la Copa Diputació de València per a la modalitat de raspall. Cal recordar que les semifinals seran en l’1 i de 2 juliol, a Oliva (11:30) i Xeraco (18:30) respectivament, així com que la final es disputarà al trinquet de Castelló de Rugat l’11 de juliol (18:30).

En quant a aquesta Copa de raspall s’ha confirmat la mala notícia de la lesió de Ian. El pilotari no podrà participar en la següent partida de la Copa Diputació de raspall que el seu equip afrontarà dilluns que ve a Xeraco per una elongació del múscul abductor que li allunyarà dels trinquets almenys 7 dies. Amb el seu baix, la Fundació ha seguit el criteri dels trinqueters i ha reconvertit la parella en trio per a l’ocasió. Vercher, Roberto i Gabi jugaran contra Sergio i Miravalles.

Foto: Fedpival

Sobre Mario Monsalve

Mario Monsalve

Mira también....

PILOTA VALENCIANA | Beniparrell lidera en solitari el Interpobles de Galotxa

La 32ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, que porta celebrades dues jornades ja té una …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *