Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Jornada de concentracions a La Llosa de Ranes

PILOTA VALENCIANA | Jornada de concentracions a La Llosa de Ranes

Al llarg de tota la jornada de hui està realitzant-se a La Llosa de Ranes una nova concentració amb esportistes per a perfeccionar la modalitat de raspall.

Els tècnics de la Federació de Pilota Valenciana continuen realitzant concentracions de perfeccionament per a entrenar amb algunes de les promeses de la nostra pedrera. Hui està portant-se a terma una nova jornada en el trinquet de la Llosa de Ranes, amb esportistes que entrenaran a la modalitat de raspall,  amb José García Bosca, El Moro d´Alcántera del Xúquer.

Les jugadores concentrades son: Pel CPV Bicorp, Miranda Ruano i Aurora Martinez; per l’Alqueria Asnar, Paula Ripoll i Laura Grau Alquería Asnar; Lina Guerrero del CPV Marquesat i Àfrica Sanchis del CPV Quatretonda. Per al segon torn s’ha citat a Adriana Villar i Irene Badia delCPV Borbotó; Carla Bravo del CPV Favara ; Natalia Argente del CPV Bicorp; Lucia Martinez del CPV Alfàs del Pi i Ninfa Muro d’Alcoi. 

També tenen una cita hui amb el raspall Ángela Abad del CPV Faura, Carmen Jiménez del CPV Castelló de la Plana, Judith Mengual del CPV Laguar, Marina Lostado del CPV Algimia, Paula García del CPV Beniparrell; Mireia Valero del CPV Beniparrell i Lara García CPV Beniparrell.

Sobre GolsMedia .com

GolsMedia .com

Mira también....

PILOTA VALENCIANA | Ian i Canari s’emporten el Trofeu 600 anys de la Generalitat

Durant el dia d’ahir, i en horari nocturn, es va celebrar la final del Torneig …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *