Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | La Fundación Trinidad Alfonso està compromesa amb el desenvolupament de les escoles de pilota
Fundación Trinidad Alfonso Pilota
La Fundación Trinidad Alfonso Pilota al costat de les xiques i les escoles de pilota. Foto: FEDPIVAL

PILOTA VALENCIANA | La Fundación Trinidad Alfonso està compromesa amb el desenvolupament de les escoles de pilota

La Fundación Trinidad Alfonso, presidida per Juan Roig, en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana ajudaran a  les escoles valencianes que al llarg de l’any han participat en les diferents propostes dins del calendari d’activitats oficials per a que els petits pilotaris es formen i competisquen.

Dissabte que ve, 21 de setembre, s’entregaran les ajudes a les escoles de pilota valenciana que ho han sol·licitat durant el mes de juliol dins dels actes del XXVIII Dia de la Pilota Valenciana de 2019. S´entregaran les ajudes en material esportiu específic de pilota valenciana gràcies a la col·laboració de Fundación Trinidad Alfonso, que en 2019, serà l’entitat que aposta per la base del esport autòcton.

Els requisits per a poder optar a les ajudes són: haver participat en les diferents modalitats dels JECV, ser seu dels JECV, participar en les competicions femenines dels JECV i participar en les competicions juvenils dels JECV. Les escoles rebran el material durant el mes de setembre perquè les escoles puguen iniciar el curs amb material nou, per als entrenaments i primeres competicions de la nova temporada.

Les escoles que han sol·licitat l’ajuda són:

Agost, Alfara d’Algímia , Alfara del Patriarca , Alfàs del Pi , Algimia Alfara, Almassora, Alzira, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Bicorp, Borbotó, Carlet Volea , Castalla, Castelló de la Plana , El Genovés , Faura, Finestrat, Foios, Font Carròs, La Murtera, la Llosa de Ranes , Marquesat, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Moncada, Montserrat, Oliva, Oliva St. Anna , Onda, Ondara, Orba, Pedreguer, Picanya, Piles, Riba-roja, Sella-Relleu, Tavernes Blanques, Vall de Laguar , Valldigna, Vilallonga.

Aquest acte estarà dins de la jornada principal per a les escoles de pilota valenciana on hi haurà també:  una jornada formativa, lliurament dels trofeus de les competicions Autonòmiques dels JECV i lliurament de les mencions als millors entrenadors de la passada temporada.

 

 

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *