Inicio / Pilota Valenciana / PILOTA VALENCIANA | La gran final del frontó valencià arriba a Almussafes
CPV Almenara
CPV Almenra guaya el trofeu de segona categoriaia enl'Autonòmic de frontó, Trofeu Diputació de València. Foto: Fedpival

PILOTA VALENCIANA | La gran final del frontó valencià arriba a Almussafes

El Frontó José Ventura d’Almussafes acollirà la final del XIV Trofeu Diputació de València de frontó el pròxim dissabte dia 7 de setembre. Pere Roc II i Alejandro s’enfrontaran a De la Vega i Adrián en una partida a les 18.00 hores.

La final serà este dijous, dia 5 de setembre, a l’Ajuntament d’Almussafes. L’acte, programat a les 12.00 hores, estarà presidit pel diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos, que estarà acompanyat pel regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch, i per Joan Alepuz, directiu de la Fundació per la pilota valenciana.

La final serà el 5 de setembre a l’Ajuntament d’Almussafes.

En la presentació també hi participaran els aspirants al títol més rellevant del frontó valencià. De la Vega, que és el vigent campió, aspira a sumar el seu segon títol en la tercera final disputada mentre que per a Adrián seria el primer, també en tres finals completades.

En el bàndol contrari, Pere Roc II espera la seua segona final i en cas de guanyar seria campió per primera vegada mentre que per a Alejandro serà la tercera final i opta a aconseguir el seu segon títol.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *