CPV Almenara
CPV Almenra guaya el trofeu de segona categoriaia enl'Autonòmic de frontó, Trofeu Diputació de València. Foto: Fedpival

PILOTA VALENCIANA | La gran final del frontó valencià arriba a Almussafes

CPV Almenra guaya el trofeu de segona categoriaia enl'Autonòmic de frontó, Trofeu Diputació de València. Foto: Fedpival

El Frontó José Ventura d’Almussafes acollirà la final del XIV Trofeu Diputació de València de frontó el pròxim dissabte dia 7 de setembre. Pere Roc II i Alejandro s’enfrontaran a De la Vega i Adrián en una partida a les 18.00 hores.

La final serà este dijous, dia 5 de setembre, a l’Ajuntament d’Almussafes. L’acte, programat a les 12.00 hores, estarà presidit pel diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos, que estarà acompanyat pel regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch, i per Joan Alepuz, directiu de la Fundació per la pilota valenciana.

La final serà el 5 de setembre a l’Ajuntament d’Almussafes.

En la presentació també hi participaran els aspirants al títol més rellevant del frontó valencià. De la Vega, que és el vigent campió, aspira a sumar el seu segon títol en la tercera final disputada mentre que per a Adrián seria el primer, també en tres finals completades.

En el bàndol contrari, Pere Roc II espera la seua segona final i en cas de guanyar seria campió per primera vegada mentre que per a Alejandro serà la tercera final i opta a aconseguir el seu segon títol.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]