Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | La Supercopa de Galotxa ja espera guanyadors

PILOTA VALENCIANA | La Supercopa de Galotxa ja espera guanyadors

La vint-i-quatrena edició de la Supercopa de Galotxa se celebra aquest cap de setmana en la localitat de Albalat dels Sorells on el seu carrer albergarà dues interessantíssimes final per a saber els grans guanyadors.

El dissabte arranca l’emoció a Albalat dels Sorells

Les dues finals que es disputaran aquest cap de setmana ja estan molt a la vora i els participants de les mateixes ja estan llestos per a alçar-se amb l’or. Va ser en el dia d’ahir al Castell d’Albalat on es va presentar les dues partides de forma oficial, un lloc idoni donat al fet que l’ajuntament de la localitat porta donant suport a la pilota i enguany col·laborarà amb la competició dels campions de la galotxa.

La gran final de categoria juvenil es disputarà el dissabte

La primera de les partides serà per a la categoria juvenil, on serà el dissabte 9 a partir de les 15.15 hores de la vesprada. En ella es jugaran fer-se amb el títol les joves formacions del Llançadora Montserrat i l’Ajuntament de Beniparrell. Dos rivals que s’han enfrontat prèviament diverses vegades i on es coneixen a la perfecció, fent així que la final siga més interessant i emocionant.

Després de la final dels juvenils arribarà l’absoluta

Després de la finalització de la final dels juvenils, serà el torn dels més majors on es preveu que la final de començament al rededor de les 16 hores. En ella Llançadora Montserrat i el Kiwa Quart de les Valls es jugaran de nou aquest campionat, pel fet que en l’edició passada, es va repetir la final del present any.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *