Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Les millors jugadores de raspall de tecnificació, a escena

PILOTA VALENCIANA | Les millors jugadores de raspall de tecnificació, a escena

Les jugadores més destacades dels Clubs de pilota comencen a disputar els Circuits femenins de raspall en el trinquet d’Alcàsser.

Hui comencen les competicions de tecnificació femenina, els Circuits de raspall, on jugaran les millors jugadores que han estat entrenant en les concentracions i entrenaments al costat del Moro i Moncho, tècnics de les escoles de tecnificació i Cespiva. El trinquet d’Alcàsser gaudira de sis setmanes intenses de raspall de gran qualitat, amb quatre partides cada jornada que començaran a les 17:30 hores. Ana Belén Giner, vicepresident de l’àrea de la dona de la Federació de Pilota Valenciana confirma que s’estan preparant moltes accions i programes esportius per a consolidar aquest creixement de la pilota femenina, gràcies a la col·laboració de les administracions i d’empreses consolidades que ens estan ajudant.

José Daniel Sanjuán Martínez, president de la Federació de Pilota Valenciana també és conscient que hi ha una gran treball de promoció per part de tots els estaments de la pilota, especialment de les escoles i clubs, a través dels seus monitors, directius i jugadores que al costat de les seues famílies han fet créixer i consolidat el paper de la dona en tots els programes esportius. La Federació està coordinant totes aquestes jornades de promoció al llarg dels últims anys amb un gran esforç per a modernitzar el nostre esport autòcton.

Programa 1ª jornada. Dissabte 13 de gener. Trinquet Alcàsser.

CIRCUIT SUB-18 DE RASPALL
17:30 hores: Lucia CPV Beniparrell i Marta CPV Tavernes Blanques contra Ester CPV Xúquer-Sueca i Nerea CPV Moixent.

– 18:15 hores: Erika CPV Alquería d´Asnar i Julia CPV Beniparrell contra María CPV Beniparrell i Cristina CPV Beniarbeig-El Verger.

CIRCUIT SUB-23 DE RASPALL
19 hores: Victoria CPV Rafelbunyol i Joana CPV Tavernes Blanques contra Ana Puertes CPV Beniparrell i Fanni CPV Beniarbeig-El Verger.

– 19:45 hores: Aida CPV Borbotó i Noelia CPV Beniparrell contra Ana Sanchis CPV Borbotó i Amparo CPV Borbotó.

 

Sobre Golsmedia.com

Golsmedia.com

Mira también....

PILOTA VALENCIANA | La Selecció preparada per a l’Europeu

La Selecció ja està preparada per a la marxa a Franeker, Països Baixos, lloc on …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *