Concentración Europeo Portugal
Las selecciones masculinas cuentan los días para el Europeo de Portugal (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | Les seleccions masculines escalfen motors per a l’Europeu de Portugal

Las selecciones masculinas cuentan los días para el Europeo de Portugal (FEDPIVAL).

Amb el Campionat d’Europa 2019 molt a la vora, competició que se celebrarà a Portugal, els seleccionadors valencians han convocat quatre concentracions per a ultimar els preparatius en les modalitats de Llargues, Joc Internacional i One Wall.

Els nostres xics han estat durant mesos exercitant-se dur, encara que alguns s’han incorporat en les últimes competicions dels JECV i Autonòmics pels seus resultats. D’aquestes concentracions sortiran la llista definitiva de jugadors que ens representaran en cadascuna de les categories.

Ahui dimarts 23 d’abril i dijous que ve 25 d’abril, els de One Wall duran a terme els entrenaments en el Poliesportiu de Massamagrell. El dimecres 24 d’abril i divendres 26 d’abril s’entrenarà en el pàrquing de camions de Massamagrell.

Llargues-Joc Internacional

Un total de tretze jugadors han estat preseleccionats: Alejandro CPV Agost, Álvaro CPV Orba, Diego CPV Onda, Hilari CPV Beniparrell, Joan CPV Orba, Jorge CPV Beniparrell, Lluís CPV Agost, Marc CPV Orba, Mario CPV, Tavernes Blanques, Natxo CPV Universitat Alacant, Paco CPV Benidorm, Toni CPV Sella i Vicent CPV Vinalesa.

One Wall

En la categoria sub-15 trobem a sis jugadors: Alejandro CPV Monserrat, Xavi CPV Beniarbeig-El Verger, Jordi CPV Massamagrell, Marc CPV Orba, Joan CPV Beniarbeig-El Verger i Miquel CPV Oliva. Un integrant menys, cinc, tindrà la categoria sub-17: Carlos CPV Bellreguard, Albert CPV Tavernes Blanques, Diego CPV Onda, Terrades CPV Bellreguard i Mario CPV Tavernes Blanques.

En últim lloc, i no per això menys important, concloem amb la categoria sub-19. En ella estan Paco CPV Benidorm, Álvaro CPV Orba, Joan CPVOrba, Carlos CPV Rafelbunyol i Guillem CPVAlginet.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]