escala i corda Funpival
Partir d’escala i corda per una bona causa. Foto:

PILOTA VALENCIANA | Moltó i Seve passen a la modalitat d’escala i corda per una bona causa

Partir d’escala i corda per una bona causa. Foto:

València viurà este dissabte, 21 de setembre, un enfrontament important de pilota valenciana. Al trinquet Pelayo està programat el Festival Fundació José Luis López, organitzat per esta entitat junt amb la col·laboració de la Fundació per la Pilota Valenciana.

La jornada començarà a les 16.30 hores amb una partida de raspall femení en què Erika i Fanni s’enfrontaran a Anabel i Amparo. A continuació es penjarà la corda per al moment estel·lar de la vesprada. Moltó i Seve deixaran a casa els didals perquè per a esta singular partida canvien de modalitat i es passen a l’alt.

La jornada començarà amb una partida de raspall femení

Puchol II formarà equip amb Seve per a enfrontar-se a la dupla de Moltó i Félix. Una combinació de les dues disciplines professionals de la pilota que busquen delectar al públic present amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Organització No Governamental Adelante Àfrica. L’ONG du a terme la seua activitat, principalment, a Uganda.

De la recaptació que s’obtinga en taquilla es descomptarà el premi per als vencedors i la resta dels diners aniran destinats a esta organització per a portar endavant els seus projectes de desenvolupament i educació per als col·lectius més desfavorits de la zona africana assenyalada.

Els diners aniran destinats al desenvolupament i educació per als col·lectius més desfavorits de la zona africana 

Pel que fa a la part esportiva, la partida serà a passar i passar, amb les normes habituals d’escala i corda excepte pel que fa a la forma de posar en joc la vaqueta. No hi haurà feridors i serà el rest de cada equip el que trie la manera d’iniciar cada quinze, bé tirant-se la pilota al rebot, bé botant-se-la.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]