Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Presentades la Supercopa de Raspall i Copa Generalitat

PILOTA VALENCIANA | Presentades la Supercopa de Raspall i Copa Generalitat

Cap de setmana emocionant en la pilota valenciana on aquest diumenge tindrem emoció per partida doble amb la celebració de la trobada de la Supercopa de Raspall i la Copa Generalitat. Fotos: Fed. Pilota Valenciana.

Piles albergarà les grans finals

Així es va fer saber en la vesprada d’ahir on va tindre lloc en la localitat de Piles la presentació de forma oficial dels partits d’aquest diumenge 10 de febrer. Durant l’acte, va estar present el alcalde de Piles, David Morant, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, Jose Daniel Sanjuan, on aquests mateixos assistiran i donaran la benvinguda als vertaders protagonistes aquest cap de setmana.

El supercampeón dels campions espera guanyador

Amb aquesta serà ja la sisena edició que se celebra la Supercopa de Raspall, on en el present any els finalistes són la formació local de Piles, amb Pau, Punxa, Waldo i Balde, i una altra formació amb molt de nivell com és Xeraco, que jugarà amb Vicent, Eivissa i Guille.

Aquests mateixos ja es van veure les cares la passada campanya amb el títol de la final de l’Autonòmic pel mig i on el Piles es va portar el trofeu. Aquests dos equips campions es jugaran el títol de millor equip de raspall diumenge que ve 10 de febrer, en el trinquet de Piles, a les 12 hores.

La Copa Generalitat pren protagonisme

Abans de la gran final de la Supercopa de Raspall, just a les 10 hores, tindrà lloc la disputa de la final de la Copa Generalitat. En aquest cas, es disputaran el trofeu l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i l’equip de galotxa Llançadora Montserrat.

Així doncs, el matí del diumenge estarà plena d’emoció en el triquet de Piles on podrem conéixer al supercampeón i al campió de la Copa Generalitat.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *