Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Sense sorpreses a les semifinals de la Lliga Bankia de Raspall

PILOTA VALENCIANA | Sense sorpreses a les semifinals de la Lliga Bankia de Raspall

Durant el dia d’ahir s’hi van disputar les semifinals de la Lliga Bankia de Raspall femení, en dos encontres de tornada que van finalitzar sense sorpreses i les grans favorites se citaran en la final més esperada pels afeccionats a la Pilota Valenciana. Foto: FedPiVal.

En la primera semifinal les jugadores Mar i Victòria del Turisme Rural Bicorb van tornar a vèncer a les jugadores del Borbotó ‘B’, després de la victòria que ja van aconseguir en la primera partida van augmentar així la seua renda. En aquest cas la victòria va ser per 40-10, no donant cap opció a Anna Sanchis i Aída.

En l’altra partida el Borbotó A va fer el propi, i amb resultat de 40-15 van aconseguir la passada a la final, augmentant la renda de 40-25 que van tenir en l’anada. Mónica, Anabel i Amparo van eixir impecables i van aconseguir derrotar a les germanes Puertes de Beniparrell mostrant la seua superioritat durant tota la partida.

Així doncs serà el carrer de pilota de Gavarda el que decidisca que equip serà el vencedor de la Lliga Bankia de Raspall, que s’espera tinga lloc el pròxim 30 de juny a les 17:30 hores de la vesprada. Qualsevol dels equips que aconseguisca vèncer ha demostrat ser just campió.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

PILOTA VALENCIANA | Beniparrell lidera en solitari el Interpobles de Galotxa

La 32ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, que porta celebrades dues jornades ja té una …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *