Campeones Liga Bankia Raspall 2019
Sergio, Seve y Ricardet levantan el título de campeones (Funpival).

PILOTA VALENCIANA | Sergio, Seve i Ricardet s’alcen amb la Lliga Bankia de Raspall 2019

Sergio, Seve y Ricardet levantan el título de campeones (Funpival).

Bellreguard ha posat punt i final aquest diumenge 14 d’abril a la Lliga Bankia de Raspall– Trofeu Diputació de València 2019, campionat en el qual la formació del Genovés s’ha imposat en la gran final celebrada ahui a la de Barxeta per un contundent 30-5.

L’equip del Genovés, compost per Sergio, Sevei Ricardet, s’han mostrat superiors des dels primers compassos amb millors pegades i encerts. Un domini que els va portar a col·locar un 25-0 en el marcador que faria impossible la remuntada de Moltó, Josep i Lorja.

El Genovés venç per 30-5 a Barxeta en la final de la Lliga Bankia de Raspall 2019.

Només en els últims minuts l’esquadra liderada per Moltó va oferir la seua millor versió, el joc al qual ens havien acostumat durant la resta de competició. Però ja era massa tarda, el títol de flamant vencedor de l’edició 2019 ha anat a parar al Genovés.

És el segon títol consecutiu per a Ricardet, una trajectòria molt diferent a la del jove Seve qui malgrat comptar amb només 19 anys i ésser la seua primera final ha estat fonamental per a conquistar el títol. Per la seua part, és la segona Lliga Bankia de Raspall per a Sergio.

Sergio, Seve i Ricardet van ser superiors des dels primers minuts.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]