Inicio / Pilota Valenciana // + Noticies / PILOTA VALENCIANA | Tot preparat per a la final inèdita de l’Individual d’escala i corda

PILOTA VALENCIANA | Tot preparat per a la final inèdita de l’Individual d’escala i corda

La seu de Bankia de València ha estat l’escenari on aquest dimarts s’ha presentat la final del XXXIII Campionat Individual Bankia – Trofeu Presidentde la Generalitat en la modalitat d’escala i corda, un títol que es decidirà diumenge que ve en el trinquet Pelayo. Fotografies: Federació Pilota Valenciana.

El diumenge 4 de novembre, a partir de les 12:00 hores del migdia, es veuran les cares Puchol II i Pere Roc II en la qual serà una final inèdita. Mentre que per al primer seria el segon títol en la tercera final que disputa, el segon afronta el poder guanyar el seu primer títol en la seva segona final consecutiva.

“El principal perill de Pere Roc II és el dau, on fa molts quinzes de pacte. I en la resta busca la pilota d’aire”, va assenyalar Puchol II del seu rival.

“La idea és saber fer front a aquest primer cop i aconseguir que no pugui jugar còmode. Evidentment, el millor és trobar-li la dreta”, va agregar Puchol II. I és que encara que estem davant una final inèdita, els pilotaris es coneixen molt bé entre si.

Per la seua banda, Pere Roc II va apuntar que “Puchol II és qui té millor col·locació en el trinquet i  sobretot et pot guanyar amb els ‘caps’ i els rebots, que els fa de deu”.

“Puchol II executa el guió pràcticament a la perfecció durant tota la partida. Haig d’aprofitar les poques ocasions que em doni per fer-li mal”, va afegir Pere Roc II.

‘Reballada’ i elecció de pilotes

Una vegada acabades les seues intervencions els jugadors han escollit les pilotes de la final. Amb les opcions per al material dels reconeguts artesans Álvarez de Carcaixent i Carlos de Riola, els dos finalistes s’han decantat per la primera opció.

A continuació s’ha sortejat el ‘feridor’ i la pista. Pere Roc II ha guanyat la ‘reballada’ i ha escollit ‘feridor’, que serà Oltra. Per tant, Miguelín ajudarà a Puchol II. I al de Vinalesa li ha tocat triar lloc i ha considerat oportú començar en el dau.

“Han arribat a la final dues dels pilotaris que millor podrien representar al món professional. Els nens es veuen reflectits en ells”, sentencio José Daniel Sanjuan, president de la FEDPIVAL.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

Bicorp A Liga Bankia femenina raspall 2019

PILOTA VALENCIANA | Bircorp A lidera en solitari la Lliga Bankia femenina de raspall

Diumenge passat 10 de març es va celebrar la segona jornada de la Lliga Bankia …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *