Tot preparat per al primer Campionat Autonòmic de Galotxetes

Aquest cap de setmana va a donar començament el I Campionat Autonòmic de Galotxes de Monòver. En aquest campionat jugadors de diferents localitats ens faran gaudir d’aquesta modalitat. El objectiu serà buscar revitalitzar i donar-la a conèixer. En el pas dels anys ha anat perdent importància i ara es juga a poques poblacions com Monòver o El Pinós.

Des de Federació i amb la col.laboració de la Generalitat Valenciana i el club de pilota Galotxes de Monòver, s’està fent una gran labor per la recuperació d’aquesta modalitat. Al igual que es du fent amb la modalitat de Frare des de fa tres anys i la Pilota Grossa des d’aquest mateix any. Poc a poc aquestes modalitats estàn guanyant repercussió en el calendari del nostre esport autòcton i aixó es el que volen fer amb les Galotxetes.

Les primeres partides començaran a les 9 del matí

En aquesta primera edició tintrán 50 jugadors provinents de diferents clubs com el CPV Monòver, CPV Xuquer-Sueca, CPV Ondara, CPV Manuel, CPV La Vall-Alcàntera o CPV Muri d’Alcoi. Les partides tindran lloc durant tot el dissabte dia 5 d’octubre. Les primeres partides començaran a les 9 del matí, mentre que les finals es celebraran per la vesprada a partir de les 17:00h.

La federació vol convidar a tot aquell que vullga acudir i viure una modalitat que s’ha vist reduïda, però que és molt divertida i dinàmica. A més, tindràn la oportunitat de viure una jornada de convivència de pilota valenciana.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]