Xeraco autonomic raspall
Guille, Dorín i Héctor Ibiza mostren el trofeu aconseguit.

PILOTA VALENCIANA | Xeraco guanya la final inèdita de l’Autonòmic de raspall

Guille, Dorín i Héctor Ibiza mostren el trofeu aconseguit.

Xeraco ha guanyat l’Autonòmic de Raspall, ‘Trofeu Diputació de València’ al derrotar en la final a La Vall. Guille, Dorín i Héctor Ibiza han recuperat un campionat al carrer de Beniparrell, que no guanyaven des de 2015. Foto: Federació Pilota Valenciana.

Xeraco i La Vall s’han vist les cares per primera vegafa en la final de la categoria reina de la 36ª edició del Campionat Autònomic de Raspall que ha tingut lloc en Beniparrell.

Els de Xeraco no guanyaven aquest trofeu des de 2015

Hi ha que recordar que a la primera eliminatòria, la formació de La Vall s’emportaren les victòries tant en la partida de l’anada com en la de tornada front a Carcer. A la segona semifinal, Xeraco va derrotar a Bicorp. En el primer partit ja va quedar quasi sentenciada la eliminatòria al guaynar per 40 a 5.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]