Inicio / Més Poliesportiu / PIRAGÜISME | La valenciana Bàrbara Pardo debuta en la Copa del Món amb un gran resultat

PIRAGÜISME | La valenciana Bàrbara Pardo debuta en la Copa del Món amb un gran resultat

La valenciana Bàrbara Pardo ha debutat amb total èxit en la Copa del Món absoluta de piragüisme, que es va disputar recentment a Hongria.

La palista d’Antella va aconseguir en la seua primera participació en una competició d’aquest calibre la semifinal de K2 500 metres -és a dir, va competir al costat d’un altre component- i posteriorment, en la final B va fer quart lloc. Un gran resultat per a Bàrbara Pardo tenint en compte que era la seua primera Copa del Món absoluta.

Era la primera ocasió en la qual la palista d’Antella debutava en la Copa del Món absoluta

En general, el nivell de la Selecció Espanyola en la I Copa del Món 2018 ha sigut perfecte, ja que el combinat nacional ha aconseguit fins a 8 metalls sent, al costat del país amfitrió, la selecció amb més medalles. A més, tots dos països van coincidir que van fer un total de 4 de les seues 8 medalles d’or.

En l’equip espanyol es compta amb quatre ors: els triomfs de Craviotto, Bou, Cooper i Germade en K4 500; Roi Rodríguez en K1 500; Craviotto i Bou en K2 200 i Cooper i Germade en K2 500. A més, es van sumar dues plates amb els segons posats d’Arévalo en K1 200 i de Cubelos i Penya en K2 1.000; així com amb els dos tercers de Roi Rodríguez en K1 1.000 i Diego Romero en C1 5.000.

Foto: Real Federació Espanyola de Piragüisme

Sobre Mario Monsalve

Mario Monsalve

Mira también....

FUTBOL-PLATJA | El Levante UD cau front al Melistar i no aconsegueix el doblet

Males notícies les que van arribar des de les platges de Melilla, i és que …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *