FRONTENIS | Èxit del Nacional per comunitats autònomes celebrat a Canals

El passat cap de setmana el Poliesportiu Municipal de Canals albergà el torneig Nacional de Frontenis 2019 per comunitats autònomes on Navarra va resultar la campiona de paleta de goma en la secció femenina i, en la masculina, el canalí Rubén Moreno, de la selecció valenciana, va aconseguir fer pòdium. Fotos: Ajuntament de Canals.

Per altra banda, les campiones de frontenis olímpica van ser la selecció de Castella i Lleó i els campions de frontenis olímpica foren Joan Pascual i Carles Benito, representant de la selecció valenciana.

El canalí Rubén Moreno va fer pòdium

Este torneig va ser organitzat pel Club Frontenis Canals i que contà amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Canals.

El Club Frontenis Canals ha quedat molt satisfet per l’èxit del campionat, en quan a participació i assistència de públic. A més, les partides estagueren molt igualades i foren de molta qualitat. Degut al nomenat èxit, tant l’Ajuntament com el club tenen la intenció de tornar a repetir l’experiència en els pròxims anys.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.