POLIESPORTIU | Convocats els XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en edat escolar

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat aquest dilluns 6 d’agost en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de la 37ª edició del Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en edat escolar.

La present edició s’emprendrà l’1 de setembre de 2018 i es clausurarà el 31 d’agost de 2019. L’any passat van participar més de 118.000 joves en els quals la Conselleria va invertir més d’1 milió d’euros.

Qui poden acollir-se a la convocatòria? Des de centres d’ensenyament i clubs esportius fins a associacions i entitats que inscriguin esportistes nascuts entre l’1 de gener de 2001 i el 31 de desembre de 2012.

Així mateix, serà requisit sine qua non estar escolaritzats en centres educatius pertanyents a la Comunitat Valenciana. Qualsevol esport amb federació autonòmica pot inscriure’s si així ho estima oportú.

Els Jocs Esportius contemplen dos nivells diferenciats de competició. En primer lloc el de promoció, amb caràcter general i per a totes les competicions. I en segon lloc, el nivell d’iniciació al rendiment.

Aquest últim és el primer graó en el camí a l’esport d’elit. Les modalitats esportives que es convoquen per al nivell d’iniciació al rendiment són els següents: atletisme, bàsquet, handbol, natació, rugbi, triatló i voleibol.

Mentre que les inscripcions per al nivell de promoció posseeixen com data límit el 16 d’octubre del 2018, el d’iniciació al rendiment dependrà de les bases de competició específiques de cada federació esportiva.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]