Inicio / Més Poliesportiu / POLIESPORTIU | Expojove tindrà un pavelló plé d’activitats esportives i hàbits saludables

POLIESPORTIU | Expojove tindrà un pavelló plé d’activitats esportives i hàbits saludables

La regidoria de sanitat, salud i esports de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb la regidoria de cultura i festes populars ha organitzat una programació especifica per a la propera edició de la fira infantil Expojove, que tindrà lloc entre el 26 de desembre i el 8 de gener a Fira València.

És un espaï d’al voltant de 6.000 metres quadrats on es duran a terme diferents tallers i activitats, organitzats per a l’event, amb l’objectiu de fomentar la practica d’activitats esportives entre els mes menuts per a que puguen obtindre habits d’alimentació i vida saludables. En esta edició es manté l’iniciativa anomenada “Pasaporte deportivo”, on anira setgellant-se als asistents a mesura que realitzen les diferents activitats organitzades per a l’ocasió. Els xiquets que hi aconsegueixen completar tots els segells rebran una recompensa a la fi de la jornada.

La regidoria, en col·laboració amb les diferents federacions i entitats esportives, estableix un espaï general on els asistents poden realitzar exercisi fisic on enguany participen les modalitats d’escacs, ciclisme, hoquei, karate, pilota valenciana, rugbi, patinatge, skate, esports subaquàtics, tennis taula, triatló, colpbol, frontennis i waterpolo. A més de l’espaï general, cada entitat esportiva també habilita stands propis on practicar activitats exclusives de la seua modalitat i com l’any passat, en esta edició també hi haurà un espaï on s’impartiran tallers al voltant dels hàbits d’alimentació saludable.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

JUDO | L’alacantina Ana Pérez Box conquista el Grand Prix de Cancún

La judoca Ana Pérez Box, integrant del Valencia Club de Judo i del Proyecto FER, ha avivat més que mai …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *