Inicio / Més Poliesportiu / POLIESPORTIU | La fundació esportiva municipal de València canvia d’imatge

POLIESPORTIU | La fundació esportiva municipal de València canvia d’imatge

La Fundació esportiva municipal de València ha presentat esta vesprada la seua nova identitat corporativa en acte cel·lebrat al saló d’actes del Complex esportiu i cultural La Petxina.

Amb la presència de la regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, i el director gerent de la Fundació, José Vicente Berlanga, també han asistit molts presidents de federacions i alguns esportistes. També s’ha mostrat la nova APP per a dispositius mòbils que podrà ser utilitzada las propers dies.

 

Esta nova imatge de la Fundació valenciana arriba després de vint anys mantenint la mateixa identitat. L’objectiu és crear una marca propera a la ciutadania i que tots els valencians puguen sentir com a seua. Esta recent estrenada identitat pretén representar a tots els esports i a tots els esportites. És per això que s’ha decidit utilitzar la imatge d’un escut on estiguen representants tots els clubs, federacions i entitats esportives de la ciutat.

Segons la regidora, “el nou logo pretén representar l’esport municipal, un esport de qualitat per a tots, on tots son partíceps de les activitats de la Fundació i que representa molt be la nostra misió i els notres valors”. A més, s’ha presentat la nova APP que facilitarà als usuaris informació personalitzda en funció de la instalació esportiva municipal on es troben. Amb esta renovació, la Fundació esportiva del cap i casal vol acostar-se als ciutadans i que puguen sentir-se dins d’un conjunt on la participació ciutadana és part fonamental de l’éxit del treball realitzat.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

JUDO | L’alacantina Ana Pérez Box conquista el Grand Prix de Cancún

La judoca Ana Pérez Box, integrant del Valencia Club de Judo i del Proyecto FER, ha avivat més que mai …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *