Inicio / Més Poliesportiu / POLIESPORTIU | Lliurats els premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2017

POLIESPORTIU | Lliurats els premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2017

En la vesprada del dijous 4 d’octubre, el centre esportiu La Petxina de València es va engalanar per otorgar els premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2017.

Una gala repleta d’emoció, especialment pel premi pòstum a l’ex president del València CF Jaume Ortí.

Millor esportista masculí i femení

Maite Girau, regidora d’esports de l’Ajuntament de València, va ser l’encarregada de presidir un lliurament de trofeus en la qual un altre dels grans moments va ser el premi a Rafa Martínez. El capità del València Basket va ser triat esportista masculí més destacat.

La joven patinadora Inés Lluna, que ha alçat la glòria a nivell europeu, va ser l’esportista femenina més destacada. La corredora del Ciutat del Turia és una de les fixes amb la selecció espanyola per mèrits propis, mai millor dit.

Els nedadors David Levecq i Eva Coronat van ser els més destacats amb diversitat funcional.

Club més destacat

La històrica Lliga ACB conquistada pel València Basket en 2017, primer títol de la seua història en aquesta competició, va comportar al fet que el club de Roig guanyara el guardó al club més destacat.

Fet esportiu més significatiu

La Penya Ciclista Campanar, qui porta organitzant fa més de tres dècades del Ciclocròs Ciutat de València, va erigir triat en aquesta modalitat.

Trajectòria esportiva més notòria

Un dels esports més característics de la Comunitat Valenciana és sens dubte la pilota valenciana. Un dels seus referents per excel·lència, Álvaro Navarro, va ser premiat per la seua vasta carrera esportiva.

Edat escolar

Els esportistes més destacats han estat els jugadors de pádel Alex Rierol i Eduardo Alonso, el judoca Ángel Guaita i la ciclista Leyre Almela.

Quant a l’entitat que més ha fomentat i recolzat l’esport escolar ha estat el col·legi San José de Calasanz.

Esportistes populars més destacats

Els corredors Luis Félix i Natacha López van ser premiats en aquesta modalitat, sent la plataforma ‘Juntes És Millor’ guardonada com a entitat.

Voluntariat

Els voluntaris que van rebre premi van ser María José Gilabert i Enrique Forts. A nivell d’entitat, la que més ha recolzat al voluntariat esportiu i per tant ha estat reconeguda en la gala a estat TriVoluntariat, de la Federació de Tiratlón de la Comunitat Valenciana.

Difusió

Pilotaviu.com va ser premiat com a mitjà de comunicació, mentre que l’entitat no esportiva que també ha contribuït a la difusió ha estat l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana.

Igualtat de gènere

Les entitats esportives que més ha promogut la igualtat de gènere en l’esport han estat el Club de Tennis València i Nosaltres Esportistes.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *