Inicio / Més Poliesportiu / POLIESPORTIU | Obert el termini d’inscripció per a les escoles esportives municipals de València

POLIESPORTIU | Obert el termini d’inscripció per a les escoles esportives municipals de València

Fins el 7 de gener de 2018 estara obert de nou el termini d’inscripció per a la formació de nous grups a les escoles esportives municipals de la ciutat de València per al curs 2017/2018.

 

El programa, impulsat per la Fundació esportiva municipal, té com a objectiu la promoció de la pràctica esportiva entre els menors. Axí, estes escoles configuren un itinerari esportiu i educatiu per als dos cicles educatius d’infantil, primària, secundària i batxiller, es a dir, entre els 4 i els 18 anys.

Estes activitats tenen lloc en horari extraescolar els dies laborables, facilitant així la conciliació familiar i es desenvolupen tant als propis centres escolars com en algunes de les instalacions esportives municipals de les que disposa l’Ajuntament de València al diferents distrits. Tots els grups escolars son mixts i estàn dirigits per tècnics esportiu qualificats.

Enguany, esta oferta esportiva s’ha ampliat amb l’inclusió de dues noves modalitats com ara el rugbi i el triatló, que s’afegeixen a l’activitat fisica de base, el presport, els escacs, l’atletisme, el badminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica ritmica i artistica, hoquei, karate, frontennis, voleibol, futbol femeni, futbol sala, tennis taula, pilota valenciana, piragüisme, pàdel, waterpolo, judo i orientació. Així, este programa ofereix fins a 26 disciplines esportives.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

JUDO | L’alacantina Ana Pérez Box conquista el Grand Prix de Cancún

La judoca Ana Pérez Box, integrant del Valencia Club de Judo i del Proyecto FER, ha avivat més que mai …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *