Practica windsurf a les platges de València 

Ocean Republik ofereix classes de windsurf a la Platja de la Malvarosa, per a gaudir d’un pla estupend si t’encanten els esports i les platges de València.

El turisme actiu és una forma de gaudir de la naturalesa d’una manera divertida i sostenible per al planeta

En aquesta ocasió Ocean Republik t’ofereix l’oportunitat d’iniciar-te en el Windsurf, un dels esports nàutics mes apassionants. Per a això, organitza classes d’introducció a aquest esport, on aprendràs tot el necessari per a començar a moure’t per les ones.

La Platja de la Malvarosa reuneix les condicions perfectes per a fer windsurf, per la tranquil·litat de les seves aigües, per la temperatura del mar i pels bonics voltants, i que millor que practicar aquest esport a l’estiu.

L’única cosa que has de portar és el vestit de bany, la resta de material està tot inclòs

No el pensis i aventura’t en aquest esport, serà un pla diferent perfecte per a fer amb amics, parella o família. El preu d’aquesta activitat és de 35 euros i l’horari a les 12.00, 15.00 o 17.00.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]