Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / RAL·LI | El valencià Daniel Albero abandona el Dakar 2019 després de fer història

RAL·LI | El valencià Daniel Albero abandona el Dakar 2019 després de fer història

Es va acabar el somni de Daniel Alberto al Dakar 2019. El pilot valencià ha decidit no prendre sortida en la quarta etapa del ral·li més dur del món, compresa entre Arequipa i Moquegua, acabant així el seu somni al Perú.

Una decisió que el de Carcaixent s’ha vist obligat a prendre principalment per culpa d’un refredat que porta arrossegant des de fa dies i del qual no aconseguia recobrar-se malgrat medicar-se.

El valencià Daniel Albero deixa per temes de salut el Dakar 2019.

“Ahui m’he aixecat amb febre i no vull començar aquesta etapa marató trobant-me malament, perquè el primer és la salut i l’acte-control, més encara, sent diabètic tipus 1. El refredat no se’m va malgrat medicar-me”, ha comentat Albero.

Un refredat al qual se suma els problemes que ha tingut amb la seua moto batejada pels seus seguidors com Azucarilla, així com nombroses nafres al peu que li impossibilitaven caminar amb normalitat.

S’ha convertit en el primer diabètic de la història del Dakar.

Una autèntica llàstima per tot el que ha hagut de passar el valencià per a participar en una de les edicions més dures del Ral·li Dakar de la història, ja que per falta de suport econòmic la seua assistència va arribar a perillar.

Però sobretot per les pròpies limitacions de la malaltia que pateix: la diabetis. Malgrat tot el pilot de la categoria Rookie ha complert un “somni” al mateix temps que ha fet història, ja que s’ha convertit en el primer diabètic de la història a participar en el Ral·li Dakar.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *